Mano veido odos priežiūros rutina vakarais

by - 13:21


Esu šiek tiek kalbėjusi apie odos priežiūrą ir apžvelgusi kelis produktus, tačiau niekada dar nekalbėjau apie tai ką pati naudoju veidui kiekvieną dieną. Šiuo metu turiu absolučiai normalią odą ir tuo labai džiaugiuosi, tačiau iš sausos odos terpės išlipti manau tikrai padėjo bent keli čia esantys produktai. Beveik visos priemonės tikrai pilnai tinka ir kitiems odos tipams, tad bent kažką nusižiūrėti iš mano rutinos tikrai galėsite :)


Jeigu dieną būnu pasidažiusi, tai dažniausiai grįžus namo pirmas dalykas būna skystų matinių lūpų dažų nusivalymas, kadangi paskutiniu metu naudoju tik juos. Jeigu lūpų dažai labai geri ir per dieną man neišsisausina lūpų tada kartais ir pamirštu nusivalyt, tačiau dažniausiai nusivalau. Anksčiau tam visada naudodavau micelinį vandenį, bet yra tokių lūpdažių, kuriuos reikia ilgai valyti ir net trinti lūpas, tad būtent šiam reikalui pradėjau naudoti Bioten valiklį, kuris yra realiai skirtas akių makiažo valymui. Ilgą laiką jis pas mane stovėjo spintelėje nenaudojamas, buvo atsiųstas iš kompanijos, bet tokius produktus kartais panaudodavau tik prieš kokius penkis metus, nes viską valydavau su miceliniu. Pagaliau išsitraukus ir pradėjusi naudoti jį tikrai net nebenoriu lūpų valyti su miceliniu - šis valiklis jas nuvalo kur kas lengviau, greičiau, o sudėtis taip pat tikrai nebloga. Įsigyti galima Droguose, Maximose ir panašiose vietose, kiek kainuoja tikrai dabar nepasakysiu, bet nebrangus.


Viso makiažo aš nesivalau tol, kol nenueinu į dušą. Jau daugiau nei kelis metus naudoju Lumene Basic Blue Cleansing Gel gelinį veido prausiklį - nebrangus, lengvai randamas parduotuvėse, o svarbiausia, kad nesausina odos, labai skaniai ir gaiviai kvepia, super gerai pašalina visą makiažą ir visiškai negraužia akių. Taip pat man buvo labai mylimas Bioderma Sensibio Gel Moussant, apie kurį dariau pilną apžvalgą, tačiau jau kuris laikas jo niekur nėra pardavime. Jeigu tą dieną būnu be makiažo dažnai veidą nusiprausiu tik vandeniu arba naudoju Best Damn Beauty kompanijos Best Damn Cleanser veido prausiklį. Mano „manija“ šiai kompanijai prasidėjo nuo produktų, kuriuos paminėsiu vėliau, tad sugalvojau išbandyti ir šios firmos prausiklį. Deja, tai vienintelis produktas, kuris man nepatiko taip labai kaip kiti produktai iš Best Damn Beauty - kiek erzinantis žolelių kvapas ir linkęs graužti akis, beto tai dar putų pavidalo prausiklis. Šiaip ar taip jame gausu odai naudingų medžiagų ir antioksidantų, tad stengiuosi jį naudoti dažniau. Jo kaina 26$, įsigyti galima tik iš bestdamnbeauty.com.


Paskutinis veido priežiūros produktas, kurį naudoju duše yra Dr. G Brightening Peeling Gel - korėjietiškas veido šveitiklis be granulių. Apie jį neseniai parašiau visą apžvalgą (Atradimų atradimas - magiškas gelinis veido šveitiklis be granulių!) ir tikrai šį produktą išgyriau kaip tik įmanoma ir man labai džiugu, kad sulaukiau žinių, jog kai kurios iš jūsų jį jau irgi įsigijote :) Šis šveitiklis yra gelio pagrindu ir pašalina negyvas odos ląsteles. Naudoju jį maždaug kartą į savaitę, nes dažniau jo naudoti aš nematau reikalo. Labai myliu šį produktą ir tikrai labai rekomenduoju. Įsigyti galima iš iherb.com, perkant pasinaudoję kodu BES1709 dar gausite papildomą nuolaidą!


Išėjus iš vonios visuomet visuomet veidą dar nusivalau miceliniu vandeniu. Nieko nenustebinsiu, naudoju visiems žinomą Bioderma Sensibio micelinį vandenį, jis man geriausias iš visų kiek esu bandžiusi, tad esu ties juo ir apsistojusi. Niekada jo nenuplaunu nuo veido. Įsigyti galima vaistinėse, kaina 11-16€.


Po micelinio vandens naudoju toniką - arba Margarita Anti Acne arba First Aid Beauty Facial Radiance Pads. Margarita Anti Acne toniką naudoju nuo pat gegužės pradžios, kai tik atsirado prekyboje ir pačiupau jį per grožio mugę, rašiau pilną įrašą (Atradimas - Margarita Anti Acne Valomasis Tonikas Su Aviečių Ekstraktu ir Glikolio Rūgštimi). Kai oda būna kiek sausesnė vengiu jį naudoti, nes kiek linkęs pasausinti, tačiau tai tikrai puikus ir pigus tonikas, kovojantis su spuogeliais, sutraukiantis poras, skaistinantis, stangrinantis, gražinantis odą dėl sudėtyje esančios glikolio rūgšties. Aktualu riebiai odai - jis reguliuoja sebumo išsiskyrimą ir matizuoja odą. Jeigu nenaudoju šio toniko, tada naudoju sudrėkintus toniku vatos diskelius iš First Aid Beauty. Juos radau praeitoje Lookfantastic grožio dėžutėje ir jie man labai patiko - yra pakankamai geros sudėties, atgaivina veido odą, yra patogūs ir greiti naudoti. Margaritos toniko kaina 4-2€, First Aid Beauty Radiance Pads 11-15€, įsigyti galima lookfantastic.com, feelunique.com.



Po šių žingsnių pagaliau mano odos valymas baigtas ir tuomet seka serumai ir kremai. Aš turiu jautrias akis, todėl tikrai ilgai bandžiau atsitaikyti sau tinkamą paakių kremą ar serumą nuo kurio man nekiltų alergija. Džiaugiuosi atradusi Best Damn Beauty Best Damn Eye Serum - nors buteliukas ir mažas aš jį naudoju jau tikrai pakankamai ilgą laiką, jis lašinasi pipete ir realiai net nereikia išspausti lašelio - sočiai užtenka tiek, kiek nuteka pipetę iškėlus iš pakuotės. Šitame serume galybė įvairių puikių ingredientų : glicerinas, Islandijos kerpenos ekstraktas, hidrolizuotas elastinas, hialurono rūgštis, įvairūs peptidai, Azijinės centelės ekstraktas, medetkų, ramunėlių ekstraktas, lecitinas, A ir E vitaminai ir dar galybė visokių ekstraktų, drėkiklių ir apskritai antioksidantų. Buteliukas mažas, bet į jį tikrai sudėta daaaug gėrybių. Kvapo faktiškai nėra jokio, nedirgina akių, tai tikrai didelės koncentracijos ir pakankamai stipri priemonė, kuri puikiai kovoja ir su papilkėjusiais paakiais ir su raukšlelėmis tuo pačiu paakius ir sudrėkindama, aš tiesiog neatsidžiaugiu :) Įsigyti galima tik bestdamnbeauty.com, kaina 42$, aš pirkdama laukiu nuolaidų, kartais tikrai jų būna.



Nuo paakių prie veido - ir vėl seka Best Damn Beauty priemonė. Tai veido serumas, pavadinimu Best Damn Firming Serum, kurį jau kartoju antrą kartą! Tai 30ml buteliukas, tad naudojant kasdien man jo užtenka daugiausiai kažkur trims mėnesiams, bet visam veidui padengti užtenka tik vieno paspaudimo. Jis taip pat smarkiai koncentruotas ir sudėtyje, kaip ir paakių serume, yra daug naudingų ingredientų : glicerinas, Islandijos kerpenos ekstraktas, kviečių gemalų aliejus, alyvuogių aliejus, sojų pupelių aliejus, kolagenas, hialurono rūgštis, peptidai, vitaminai ir kitoki naudingi ekstraktai, aliejai ir t.t. Šis jau turi stipresnį kvapą, bet kvapas vistiek pakankamai lengvas, labai gaivus ir malonus, neerzinantis. Šis serumas tikrai įnešė daug sveikatos mano odai - ji nepalyginimai gražesnė, stangresnė, lygesnė, vienodesnio tono. Manau tikrai kartosiu ir trečią kartą. Nusipirkti galima iš bestdamnbeauty.com, kaina 36$.


Paskutinė veido priežiūros dalis - veido kremas. Šiuo metu naudoju savo mylimiausią Physiogel veido kremą Daily Moisture Therapy, kuriam turiu būti ir esu labiausiai dėkinga už mano odos sutvarkymą iš sausos į normalią. Tai vaistinėse randamas hipoalerginis kremas, kuriuo galima tepti ne vien veidą, o ir kūną, sausas, problemines vietas. Tai tikrai vienas iš sunkesnių, riebesnių kremų, jam reikia ilgesnio laiko įsigerti, bet jis labai puikiai drėkina ir maitina odą. Jo sudėtis paprasta, bet nėra nei vieno blogo ingrediento - odai identiški kaprio trigliceridai, drėkinantis glicerinas, kokosų aliejus, skvalenas, taukmedžių sviestas ir kiti drėkinantys ir maitinantys odą šaunūs ingredientai. Jeigu iš visų savo odos priežiūros priemonių galėčiau pasilikti tik vieną, tai be abejonių būtų šis Physiogel kremas. Jo kaina vaistinėse apie 19-14€.


Na, ir paskutinis, bet kaip ten sakoma, tikrai ne prasčiausias produktas vėl iš Best Damn Beauty - Best Damn Lip Mask lūpų kaukė/balzamas/vazelinas, kurią tikrai turiu paminėti prie veido priežiūros. Tik ją įsigijusi esu rašiusi apžvalgą , ji man jau tada patiko, tačiau dabar ji man taip patinka, kad aš neįsivaizduoju kaip būti ir be jos. Tai, kaip ir serumo, jau kartojama, antra pakuotė. Ingredientų sąraše taip pat daug natūralumo : ricinos aliejus, bičių vaškas, jojobos aliejus, taukmedžių sviestas, alyvmedžių aliejus, karnaubo vaškas, E vitaminas, kvapiųjų vanilių ekstraktas ir t.t. Turi lengvą kvapą, ant lūpų išlieka ilgai, geriasi į jas, drėkina ir maitina, saugo nuo suskilinėjimo ir sausumo, kas man kaip skystų matinių lūpų dažų mylėtojai yra labai aktualu. Ši kaukė mano kiekvienos dienos būtinybė, o vakarais po šios rutinos ji vienintelė su manim keliauja į lovą, kur pasidedu ją ant staliuko esant reikalui užsitepti daugiau prieš miegą. Pirkti yra bestdamnbeauty.com, pilna kaina 26$.


Štai ir visa mano vakaro rutina pastaruoju metu :) Žinoma, kartais atsiranda ir naujų produktų, kuriuos išbandau, bet kai kurie produktai man nepakeičiami jau ilgą laiką. Labai rekomenduoju išbandyti Best Damn Beauty produkciją, nes ši kompanija tikrai yra nepakankamai įvertinta ir produktai daro puikų poveikį odai. Jeigu jus domina kažkokios kitos rutinos ar specifinės apžvalgos leiskite žinoti :)

Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Laba, dziaugiuosi atradusi si bloga. Aciu uz issamu aprasyma, nuorodas (beje, paakiu kremas jau pirkiniu krepselyje). Smalsu suzinoti ir kokia ryto rutina :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip džiugu! 😄 o dėl ryto rutinos, ateityje tikrai planuoju tokių įrašų :)

      Panaikinti