Mano kosmetikos kolekcija prieš 6 metus / ką naudojau, ko pasiilgau, ką vis dar turiu

by - 06:00



Koks jūsų prieššventinis laikotarpis? Ar jau visas dovanas suruošėte? :) Aš nemažai laiko praleidau  pirmą kartą kepdama, dekoruodama ir statydama imbierinius namelius! Na, o ko šiandien bloge nebus tai gražių ir kokybiškų nuotraukų, bet už tai pamatysite kokia buvo mano dekoratyvinės kosmetikos kolekcija prieš maždaug šešis metus! Tokią mintį man pakišo viena buvusi sekėja, kuri instagram klausimyne klausė kažko panašaus į ką naudojau prieš penkis metus ką naudočiau ir dabar. Norėjau klausimą pasitikslinti, bet man jo neberodė, nes matyt narė mane unfollow'ino? Įdomūs tie žmonės, gal įsižeidė, kad neatsakiau, bet gi va, aš visą įrašą ruošiu. Tikrai nebūčiau atsiminusi ką prieš tiek metų turėjau ir naudojau, jeigu nebūčiau radusi nuotraukų, o kai radau kilo mintis papasakoti čia :)

makiažo bazės, fiksatoriai, maskuokliai
Nuo kairės : MAC Painterly Paint Pot ir Lorac akių šešėlių bazės, L'Oreal Lumi, Rimmel Good Glow, Maybelline Baby Skin, Make Up For Ever Step 1 Hydrating Base makiažo bazės/primeriai, MAC Fix+, Revolution Pro Fix, NYX Dewy Finish makiažo fiksatoriai. Apačioje maskuokliai : Catrice Camouflage, trys MAC Pro Longwear, Maybelline Better Skin ir Age Rewind, Rimmel Match, Maybelline Fit Me. 


Tuo metu MAC produktus buvau nesenai nusipirkusi ir juos visus labai mylėjau. Siaubas, bet vis dar turiu tą, tą patį tamsios spalvos MAC maskuoklį, kurį buvau pirkusi kreminiam kontūravimui. Net nebūčiau pagalvojusi, kad jis jau šitiek laiko pas mane! Prisimenu, kad man dar patiko L'Oreal Lumi Magique švytinčios bazės efektas, MUFE bazę taip pat naudojau dažnai. Rimmel Match maskuoklio esu sunaudojusi labai daug tutelių, vienas iš mano mėgstamiausių iki šiol. Patiko ir Maybelline Age Rewind maskuoklis, nuotraukoje matau čia jis jau beveik išnaudotas. Atsimenu, kad jį parsisiunčiau iš Amerikos per tarpininkę :) Tuomet tų tarpininkų taip daug nebuvo ir siųstis dar nebuvo taip populiaru, tai pamenu buvo labai special. 

skystos pudros, BB/CC kremai
Nuo kairės : Maybelline Fit Me, Maybelline Affinitone, L'Oreal True Match, Revlon Colorstay, Bourjois Healthy Mix, L'Oreal Infallible, L'Oreal True Match, Lumene CC kremas, L'Oreal Lumi, L"Oreal Nude Magique, Rimmel Stay Matte, Maybelline ir Rimmel BB kremai.

Joo, kaip matot, daug L'Oreal ir Maybelline pudrų :) Tuo metu labai dažnai lankydavausi Droge, tai ir buvau prisipirkusi vien tik visokių drugstore pudrų. Nei vienos brangios! Pamenu, kad dažnai jas kaitaliodavau ir kaip ir nebuvo tos vienos mėgstamiausios.

sausos - kompaktinės ir birios pudros, kontūravimo priemonės, bronzeriai
Manhattan birios pudros, MAC Mineralize, Maybelline Fit Me sausos pudros, Manhattan bronzeris, Essence Bronzing Powders, MUFE Pro Bronze Fusion, Revolution, Inglot kontūravimo pudros, Benefit Hoola (fake), Make up for life kontūravimo paletė, L'Oreal kontūravimo pudros.

Pamenu, kad labai naudodavau Manhattan birią pudrą, bet net neatsimenu ar patiko ji man ar ne, tiesiog gal turėjau ir naudojau. Poto nusipirkau MAC ir prie jų nebelabai grįžau. Iš bronzerių man labai patiko kažkoks iš Essence - pats paskutinis trečioje eilėje, gerai panaudotas. Man atrodo net mokykloje būdama jau jį naudojau, tai toks senučiukas. Taip pat labai naudojau Manhattan bronzantą. Man atrodo irgi net pardavime nebėra :) Inglot 505 kontūravimo pudrą prisimenu kaip vieną geriausių kontūravimo produktų, mielai naudočiau ir dabar, jei tokio produkto reikėtų. O MUFE nerealusis bronzeris pas mane ilgai naudotas dar ir dabar laiką leidžia stalčiuje, nes per senas naudoti, o išmesti gaila.

skaistalai, highlighteris
The Balm Mary Lou Manizer highlighteris, Sleek skaistalų paletė, Inglot, trys Essence, du MAC ir Milani skaistalai.

Buvo laikas kai turėjau tik vieną highlighterį ir jį žiauriai mylėjau. O dabar turiu kiek, gal 12? Anuo metu highlighteriai dar nebuvo tokie populiarūs, kokie tapo prieš keletą metų. Skaistalų turėjau daug daugiau nei esu pasilikusi dabar. Pamenu labai patiko Essence Silky Touch skaistalų spalva, tad naudojau juos labai dažnai, dar net mokykloje, todėl jai tikri sentimentai. Daug vėliau nusipirkusi MAC Sprigsheen įsimylėjau juos. Iš visų dalykų nuotraukoje juos vienintelius vis dar turiu. Bet nebenaudoju, reikėtų atsisveikinti, kad jau tokie seni.

šešėlių paletės, šešėliai
H&M šešėlių paletė, MUA, Z palette su Makeup Geek ir vienu H&M šešėliu, Revolution, Lorac Pro paletės ir pavieniai Catrice ir Maybelline kreminiai šešėliai.


Oi kokia pigi foto. Tuo metu šešėlių beveik nenaudodavau, todėl turėjau mažai ir pagrinde belekokių. H&M šešėlių paletė buvo mano turima vienintelė su daugiau ryškių spalvų, tai pamenu praversdavo kai reikėdavo makiažo paskaitų atsiskaitymams kažkokias nuotraukas padaryti. Turbūt tik nesenai buvau nusipirkusi Makeup Geek šešėlius, nes jie atrodo dar kaip nauji. Visus juos dar turiu ir tiesa sakant dar ir panaudoju. O Lorac buvo mano pirmoji ta highend, brangesnė paletė. Tuo metu ši kompanija buvo populiarūmo viršūnėje! Net keista kokia užmiršta ji yra dabar, jeigu net vis dar yra.

blakstienų tušai, akių, antakių pieštukai ir pravedimai, geliai
Net nebežinau kas čia yra! Matau Maybelline, L'oreal tušus, daug tų pačių firmų akių pravedimų ir pieštukų, visos antakių priemonės pagrinde iš Essence, ABH Dipbrow gelis.

Mano mėgstamiausias tušas ilgą laiką buvo jau nebegaminamas Maybelline Ilegal Lenght. Turėjau daug akių pieštukų, net nežinau kam. Kaip matau nemažai buvo naudojami balti. Essence antakių pieštukai buvo kažkas tokio! Ilgą laiką naudojau tas žymiasias Essence antakių pudras, o poto perėjau ant tų pieštukų. ABH Pomade gelį taip pat pamėgau, po to kartojau gal tris ar keturis kartus, dar turiu ir dabar.

nude lūpų dažai ir blizgiai
Matau MAC, L'Oreal, Maybelline, Rimmel, daug Essence, kelis NYX, Sleek, Gerard Cosmetics, Sephora lūpų dažus.

Čia skysti matiniai lūpų dažai ėmė ateiti į madą. Atsimenat kai buvo labai populiarūs Sleek? Mano favoritai tuomet buvo įprasti L'Oreal J.Lo lūpų dažai, įpusėjusi vieną net nusipirkau kitą. MAC Velvet Teddy irgi buvo kažkas wow.

daugiau lūpų dažų ir blizgių


Čia matyt norėjau parodyti ryškesnes spalvas. Buvo momentas kai dažiausi tokiomis spalvomis, dabar kai kurių ir kokios firmos neatsimenu.

atidaryti lūpdažiai iš pirmos lūpų dažų nuotraukos, lūpų pieštukai


Tarp lūpų pieštukų karaliauja Essence! Oi mylėjau tuos visus kol buvo sidabriniais kamšteliais. Pigūs ir puikūs! Gaila, kad poto atnaujino ir pagadino. 

šepetėliai, kelios kempinėlės ir blakstienos


Na ir pabaigai - šepetėliai. Turėjau baisiai daug! Nemažai jų buvo iš kinų (daugelis smulkių, kabuki šepetėliai baltais ir juodais koteliais), bet taip pat turėjau ir Zoeva, Real Techniques, Sigma. Morphe kaip ir nematau nei vieno, gal dar nebuvo populiarūs. Dabar manau, kad šepetėlių turiu mažiau, ypač tų, kuriuos naudoju kai dažausi, galėčiau turbūt ant rankų pirštų suskaičiuoti. Beautyblender kempinėlės tuo metu man taip pat atrodė nepakeičiamos, bet laikui bėgant atsirado daug puikių alternatyvų.

Tai ir tiek. Atrodo buvo puikus Essence, L'Oreal ir Maybelline priemonių laikas! Tokio tipo įrašų ar video aš mačiusi nebuvau, tai tikiuosi buvo įdomu nors nuotraukas akimis pramesti, nors jos ir negražios. Bet argi aš žinojau, kad po tiek metų jas savo bloge rodysiu? :) O jei netyčia prisimenate savo favoritus penki metai ar daugiau atgal galite ir pasidalinti, nes man visai įdomu kas pas jus tuomet buvo populiaru!

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

11 komentarai (-ų)

  1. Essence lupu piestukai buvo labai mylimi, turejau visas spalvas, naudojau vietoj lupdazio! :D Dar pamenu labai megau ir visada naudojau Essence pudra stiklainiuke (tokiame lyg maskuokliai buna) ir The Balm Bahama mama bronzeris, butent sitie mokyklos laikais buvo naudojami visada ir mokykloje tuo metu beveik visos naudojo ta Essence pudra, piestukus ir sita bronzeri :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš kelias Essence pudras tutelėse turėjau, kažkurią vieną gal vien pora metų naudojau ir nekeičiau į jokią kitą :D Bet čia labai senai jau buvo, gal kokiais 2008-2010. Bahama mama bronzerio niekada taip ir neįsigijau :( nors vienu metu labai norėjau!

      Panaikinti
    2. Man tai tokia nostalgija prisiminus bahama mama, net dabar prisiminusi kaip jis man patiko ir kad net 2 pakuotes pilnai sunaudojau uzsimaniau vel savo kolekcijoj ji priglausti, toks geras buvo! :)

      Panaikinti
  2. Ne, ne, sekėja-įdomus žmogus neįsižeidė :) Nutarė kurį laiką pailsėti nuo soc. tinklų, bet tinklaraštį tebeskaito :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O na va kaip sutapo, o aš spėjau kitas išvadas pasidaryti :) pasilabinkit kai grįšit, gal vėl netyčia gerų minčių įrašams suteiksit, dėkinga!

      Panaikinti
    2. O.K. :) Man atrodo, kad kosmetika daug kam kelia ir sentimentus :) Be to, jaučiasi, kaip vystosi skonis ir keičiasi ekonominė padėtis (tiek asmeninė, tiek šalies) - man kažkada Loreal tušas atrodė TOKIA prabanga, nors realiai tai tėra drugstore kosmetika su blizgančiu marketingo burbulu :)

      Panaikinti
    3. Žinoma! Man dar seniau būnant mokinei beveik niekada nebūdavo 40 litų už L'Oreal Million Lashes tušą :) Dar kaip dabar prisimenu, kai draugė pirko, o aš galvojau, wow jai mama davė 40lt tušui :O Tikrai atrodė didelė prabanga. Bet net ir dabar sakyčiau tos kainos yra dar labiau išaugę ir skirtumas tarp highend ir drugstore mažėja, dėl ko dabar žiūriu į kitus brendus nebe į daugelį iš tų nuotraukose.

      Panaikinti
  3. Aš taip pat naudojau labai daug Essence pudras, lūpų pieštukus, skaistalus, antakių pudras, maskuoklių paletę,dar tokie šešėlių trio būdavo, lūpų blizgius, nagų lakus dar :D tikra Essence princesė. Dar Avon pamenu turėjau tušą, mažus rutuliukus tokius ar tai pudra ar bronzeris buvo nebeatsimenu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dar anksčiau iš Essence taip pat nemažai visko turėjau, tie XXXL kažkas lūpų blizgiai man patiko! Nagų lakus taip pat pirkdavau :) Bet gal ne tiek daug visko turėjau kiek jūs :D O Avon ir man yra tekę naudoti laaabai ankstyvoje paauglystėje.

      Panaikinti
  4. Aš tai galvoju, kad prieš 6 metus gana mažai dekoratyvinės naudojau. Atsimenu tik Isadora šešėlių paletę labai labai mylėjau, o visa kita absoliučiai random iš Drogo ar Eurokos, net neįvardinčiau. Spėju jau tada gal buvau šviežiai pradėjusi pasinešti ant korėjietiškų bb.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu ne nuotraukos, tai mažai ką ir aš pati būčiau atsiminusi :)

      Panaikinti