Charlotte Tilbury Pillow Talk šešėlių paletė : nuostabi ar over-hyped?

by - 23:00


Na gi, kol daug kas kažkokioje nenuotaikoje ir sausis atrodo tęsiasi jau taip ilgai, aš papasakosiu apie šešėlių paletę, apie kurią pagalvojus dalį makiažo mylėtojų užplūsta šilti jausmai - Charlotte Tilbury  Pillow Talk. Daug Charlotte Tilbury kosmetikos yra tiesiog tokia populiari, kad parduotuvių sandėliuose ilgai neužsilaiko, o Pillow Talk paletę, toks vaizdas, visos arba turi arba nori turėti, todėl kai ji kurį laiką sedėjusi mano norų sąraše grįžo į pardavimą aš ją čiupau ir pasidovanojau sau Kalėdoms.


Pakuotė turbūt jau gerai matyta - plastikinė, nedidelė (7x7cm), tamsiai rudos/bordo spalvos su rausvo aukso detalėmis, o viduje veidrodėlis ir keturios šešėlių spalvos. Jos sukategoruotos į prime, enhance, smoke ir pop bei rekomenduojamos naudoti šiuo eiliškumu. Visos keturios spalvos neutralios, rausvai nude, bet nėra per rožinės, todėl nėra per vaikiškos, puikiai tiktų daugumai odos tonų ir yra lengvai priderinamos.  


Abi matinės spalvos - enhance (žavi rosy-mauve, šilta rausvai ruda spalva) ir smoke (vidutinio tamsumo šilta ruda) yra tiesiog velvetinio švelnumo ir itin smulkaus malimo, todėl ant vokų dengiasi ir sklaidosi labai tolygiai, neturi byrėjimo, bet pigmentacija nėra per didelė, padauginti neišeis. Su rausva spalva problemų neturiu - ji žaviai atrodo ir per visą voką ir akies linkyje, tačiau tamsesnė ruda spalva yra kiek linkusi nusisklaidyti, todėl jei norisi labiau patamsinti akies kamputį tenka griebtis kitos paletės, nes ši spalva tam gaunasi kiek per šviesi. Bet iš esmės abi šios spalvos yra labai mano ir man labai limpa, nors galvojau, kad jos gana unikalios, bet vis gi turiu kitų šešėlių palečių su panašiais tonais ir pažaidusi netgi radau bent po kelias panašias spalvas iš kitų palečių, kurias matysite nuotraukoje žemiau.

Visgi, nieko panašaus į kitas dvi spalvas dar neturėjau. Prime, pirmoji spalva paletėje, yra labai įdomi, man tokia šviesi, satininė, rausvo perlo spalva turinti lengvo švytėjimo. Geriausiai pasidengia pirštu arba puriu šepetėliu - plokščias šepetėlis šios spalvos beveik visai neperduoda. Ant vokų suteikia itin lengvo, prigesinto, švelnaus švytėjimo, tiktų mėgstančioms subtilų, tokį barely there efektą. 

Paskutinė, pop spalva paletėje atrodo daug žadanti, bet ji iš tiesų yra tik kaip topperis. Ji yra lengvai rausvo aukso spalva su išsibarščiusiais, pavieniais auksiniais blizgučiais. Tokia silpnesnė, perbraukus pirštu net neatrodo, kad kažkas labai pasiima, tiesiog nėra iš tų įprastinių super sviestinių metališkų šešėlių. Visgi ant vokų atrodo gražiai, tik nepriduoda daug spalvos, o daugiau perneša blizgučius, taip pat, labai blogai dengiasi plokščiu šepetėliu, o dengiant pirštu bent man kiek pabyra ant paakių, kas yra minusas jei jau būnu pasitepusi veidą pudra.


Abiejų matinių šešėlių sudėtys vienodos, kitų dviejų šešėlių skiriasi. Visuose yra panašių, pasikartojančių medžiagų, pavyzdžiui talko, silikono, vienodų pigmentų, dažiklių, minkštiklių, yra po kelis konservantus. Sudėtys gana saugios, šešėliai neturi jokio kvapo.

Prime Ingredients: Talc, Mica, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Zea Mays (Corn) Starch, Silica, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Potassium Sorbate, Chlorphenesin, Tetrasodium Edta, Tin Oxide, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Ultramarines (Ci 77007), Carmine (Ci 75470).

Enhance & Smoke Ingredients: Talc, Zinc Stearate, Dimethicone, Mica, Zea Mays (Corn) Starch, Silica, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Potassium Sorbate, Chlorphenesin, Tetrasodium Edta, Calcium Aluminum Borosilicate, Tin Oxide, [May Contain/Peut Contenir (+/-): Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Carmine (Ci 75470), Ultramarines (Ci 77007)].

Pop Ingredients: Calcium Sodium Borosilicate, Talc, Diisostearyl Malate, Caprylic/Capric Triglyceride, Mica, Hydrogenated Castor Oil, Hydroxystearate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Potassium Sorbate, Tetrasodium Edta, Silica, Tin Oxide, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492), Carmine (Ci 75470), Copper Powder (Ci 77400)★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Šešėlių paletėje 5.2g, t.y vienas šešėlis apie 1.3g, kas yra daugiau nei vidurkis. Pagaminta Italijoje ir galioja net 30 mėnesių nuo atidarymo. Paletę įsigyti galima cultbeauty.co.uk (40£) arba oficialioje charlottetilbury.com (50€) svetainėje - iš abiejų nėra muitų ar papildomų mokesčių ir pristato kurjeris.


Mano mintys tokios - Pillow Talk paletė išties atrodo ir jaučiasi prabangiai, dėl dydžio ir kokybiškos pakuotės yra puiki kelionėms, atsidarius ją nėra ką galvoti, nes yra tik keturios spalvos ir jos puikiai dera kartu bei papildo vieną kitą, tad itin lengva pasidažyti. Aš ją puikiai įsivaizduoju moterų, kurios nelabai moka/nori dažytis, bet mėgsta naudoti prabangesnę kosmetiką kosmetinėse, tų, kurios ryte skuba į darbą ir turi minutę pebraukti vokus šešėliais ir mėgsta subtilų, vos pastebimą makiažą prie vonios veidrodžio. Iš esmės tokia mažytė paletė už tokią kainą yra neįtikėtinai brangi ir aš manau, kad už tiek ir net pigiau galima nusipirkti dar kokybiškesnę ir daug daugiau šešėlių turinčią paletę. Plius, matinės spalvos yra labai lengvai dupe'inamos - panašių lengva rasti, o kitose dviejose man trūksta wow faktoriaus. Visgi kolkas aš ją dar naudosiu ir nesu kažkokia žiauriai nusivylusi, nes maždaug žinojau ko tikėtis, bet ir not impressed, nesužavėta, ypač turint omenyje jos kainą.

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

P.S ATSIPRAŠAU, JEI SVETAINĖJE MATOTE ŽIAURIAI DAUG REKLAMŲ - PAGALIAU SUGALVOJAU MONETIZUOTI BLOGĄ, BET RYTOJ TVARKYSIU, KAD REKLAMŲ RODYTŲ MAŽIAU. 

You May Also Like

3 komentarai (-ų)

  1. Laba, o sakykit kaip su mokesčiais iš Cult Beauty? ar nera perkant daugiau kaip už 22 Eur?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atsakau į klausimą to UNKNOWN, kad Cult Beauty siunčia iš UK, ir mokesčių bent kol kas nėra.

      Panaikinti
  2. O, smagu ir lietuviškam tinklarašty šios paletės apžvalgą užmatyti :) buvau gan skeptiška CT produktams, bet neseniai per akciją nusipirkau trijų lūpdažių mini versijas pasibandyti, na ir neturiu turėjus gražesnės spalvos nei Supermodel! Tai ir į paletes vis pasižiūriu, juolab, kad mėgstu minimalų makiažą ir kasdienai tos keturios spalvos pats tas. Bet iš tiesų kaina didelė, kaip už tokį kiekį produkto!

    AtsakytiPanaikinti