Džiaugsmas uoslei ir akims, liūdesys kūnui - Douglas Les Delices Creamy Shower Gel dušo želės

by - 13:41


Prisipažinsiu, kad kartais susilydau dėl gražių produktų pakuočių, skanių kvapų, turbūt kaip ir dažnas žmogus dėl nuolaidų, dėl vienos ar kelių paskutinių likusių prekių ir sąrašas dar tikrai galėtų tęstis. Į visas šias kategorijas tinka šio įrašo taikinys, Douglas Les Delices Creamy Shower Gel dušo želės.

Douglas Les Delices vonios priemonių liniją įkvėpė įvairūs prancūziški skanėstai, tad linijoje yra iš viso keturi skirtingi kvapai - karamelizuotų obuolių (Toffee Apple), avietinių migdolinių orinukų (Raspberry Macaron), cukraus vatos (Cotton Candy) ir kokosų su vanile (Coco Vanilla). Liniją sudaro įvairiausi kūno priežiūros produktai - dušo želės, rankų ir kūno kremai, šveitikliai, vonios putos, kūno dulksnos, lūpų balzamai.. Žodžiu rinktis tikrai yra iš ko nuo skirtingų produktų iki skirtingų kvapų. Aš įsigijau dvi dušo želes limituoto leidimo pakuotėse su vienaragiais, viena cukraus vatos kvapo, kita avietinių macaron'sų. 

Na kvapai tikrai dieviški! Raspberry Macaron kvapas intensyvesnis, išliekantis po nusiprausimo, iš šių dviejų jis man labiau patinkantis, ypatingai primena vaikystę. Cotton Candy kvapas kažkiek manau nukrypęs nuo cukraus vatos kvapo, nors jos nevalgiau jau gal dešimt metų, tai galiu kiek ir klysti. Po nusiprausimo šio kvapo neužuodžiu, tad nėra toks intensyvus. Abi dušo želės vidutiniškai skystos, permatomos rausvos spalvos, labai patogu, kad turi dozatorius.


Sudėtis dažniausiai nukeliu pabaigai, tačiau šioje situacijoje manau labai verta apie jas pakalbėti iš karto. Išties besirinkdama dušo želes į vienos sudėtį vos tik užmečiau akį, nes jaučiau, kad jeigu pradėsiu skaityt įdėmiau greičiausiai produktus padėsiu atgal į lentyną. Leidau kvapams ir pakuotei mane įsukti, nors nedažnai taip darau, nes mėgstu rinktis produktus su saugesne sudėtimi.

Abiejų sudėtys beveik vienodos, avietinės želės sudėtis kiek trumpesnė ir tuo pačiu vos vos geresnė, jeigu taip galima pasakyti. Tiesiai šviesiai sudėtys tikrai prastos, daug pavojingų ir vidutinio saugumo ingredientų, jautriai odai gali sukelti alergiją, sausinti, pabloginti odos būklę. Nors kvapai žinoma sintetiniai, nėra per aštrūs, bet yra ingredientų erzinančių kvėpavimo takus ir akis, tad turintys problemų prieš pirkdami pagalvokite.

Pirmas sudėtyje vanduo, poto putas sudarantis prausiklis SLS (viską apie jį ir jo blogybes plačiau galite paskaityti čia), už jo saugus emulsiklis, sausinanti odą druska, tirštiklis, kvepalai, minkštiklis, UV spindulių absorbentas, stiprinantis putojimą konservantas, drėkinantis odą glicerinas, minkštiklis, pavojingas alkoholis, tirpiklis - drėkiklis, kondicionuojanti medžiaga, klampumo reguliavimo medžiaga, už jos du pavojingi konservantai kurie erzina akis, plaučius, sukelia dermatitą, kvepalų ingredientas, antrą kartą sudėtyje esantis benzilo alkoholis, konservantas, pavojingas kvepalų sugėriklis ir dažikliai.

INGREDIENTS : AQUASODIUM LAURETH SULFATEISOSTEARAMIDE MIPASODIUM CHLORIDECOCAMIDOPROPYL BETAINEPARFUMGLYCERYL LAURATEBENZOPHENONE-4DISODIUM EDTAGLYCERINCOCONUT ACIDTRIETHYLENE GLYCOLBENZYL ALCOHOLPROPYLENE GLYCOLMAGNESIUM NITRATEMAGNESIUM CHLORIDEMETHYLCHLOROISOTHIAZOLINONEMETHYLISOTHIAZOLINONEDENATONIUM BENZOATE, (tik Cotton Candy sudėtyje BENZYL ALCOHOLBENZYL BENZOATE, COUMARINCI 17200, CI 19140)


Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Kiekiai po 300ml, yra ir kelioniniai kiekiai po 100ml (be dozatoriaus). Be nuolaidos vienos dušo želės kaina 7.99€, aš pirkau su -60% nuolaida antrai prekei, ta pati nuolaida yra ir šiuo metu. Įsigyti galima Douglas parduotuvėse ir douglas.lt internetu.
Cotton Candy nuoroda
Rasberry Macaron nuoroda

Šiaip kaip dušo želės (man patogiau vadinti prausikliais) neskaitant sudėties geri. Skalsūs, daug nereikia, gerai putoja ir nuprausia, kūno man kolkas nesausina, bet per dieną naudojant jį kaip rankų prausiklį triskart tikrai rankas išsausino, kas tikrai pagal sudėtį labai tikėtina. Dėl žaismingų pakuočių ir fainų kvapų naudoti malonu, bet dėl tokios prastos sudėties būtina tai daryti saikingai! Be nuprausimo kūnui naudos tikrai neduos, tad kaip minėjau su problemine, jautria ar pažeista oda tikrai nesiūlyčiau naudoti, taip pat ir nors kvapai ir pakuotės labai žavios nesiūlyčiau vaikams.


Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)