Jeigu galėčiau pasilikti tik 5 lūpų dažus...

by - 22:53



Kiek jūs turite lūpų dažų? :) Aš suskaičiavau 38, kuriuos laikau prie naudojamų ir dar apie 10 tų, kuriuos laikau pardavimui ar atidavimui. Susimasčiau, kad tiek turėti tikrai nereikia, o ir kiekvieną dieną ranka nesiekia vis kito lūpdažio iš tų 38, yra kažkokia dalelė tų, kurie patinka labiau už kitus, kuriuos norisi vis naudoti. Todėl pagalvojau, kas būtų jeigu galėčiau pasilikti tik kokius penkis? Ką pasirinkčiau? Tiesą sakant keturis iš karto pasiemiau akimirksniu, o dėl paskutinio galvą sukti teko tikrai pakankamai ilgai, nes nuomonė vis keitėsi, na, bet juk reikėjo apsispręsti. Tad atsirinkusi tą penketuką dalinuosi su jumis, o būtų dar nuostabiau, kad pasekę mano pėdomis savo penketuku pasidalintumėt ir jūs su manimi :)

MAC Honey Love


Iš karto norėjau pasiimti šiuos lūpų dažus į savo penketuką, ne vien dėl pačios spalvos, bet ir dėl šiokių tokių sentimentų. Kaip pati prisimenu (jeigu neklystu) MAC lūpų dažai apskritai man buvo pirmieji pačios nusipirkti brangesni lūpų dažai, kuriems teko ir pataupyti ir ilgai svajoti bei laukti (tuo metu įsigijau spalvą Velvet Teddy), tad tie sentimentai jiems tikrai yra. Dar vienas reikalas - būtent Honey Love atspalvis buvo dovana man nuo mano mylimojo, kuri buvo pirkta visiškai nuo mano akių tik su konsultantės pagalba, dėl to jie man tokie something special. Nepaisant visų tų sentimentų ir mielų prisiminimų man patinka tiek jų spalva, tiek formulė. Tai matte, matinės formulės lūpų dažai, bet visiškai matiniai jie nenudžiūna, jie kreminiai, smarkiai pigmentuoti, malonaus, būtent visiems MAC lūpų dažams būdingo kvapo, nesausinantys. Jie tikrai nėra super ilgai išliekantys ar labai matiniai (čia nereiktų maišyti su skystais matiniais lūpų dažais), taip pat jie persiduoda ant kitų paviršių, bet man tai idealus variantas kai nenoriu lūpų varginti su skystais matiniais lūpų dažais, o noriu kažko lengvesnio. Jų spalva tokia grynai vidutinio šviesumo nude, truputį į persikinę pusę.

The Balm Girls Mai Billsbepaid


Vasario mėnesį visą apžvalgą buvau dedikavusi šiems lūpų dažams, nes jie man buvo tikras atradimas. Tuomet labai džiaugiausi, nes ta apžvalga tikrai susilaukė dėmesio ir per pora dienų iki tol niekieno nedominę šie lūpų dažai buvo išpirkti iš jais prekiaujančios internetinės lietuviškos parduotuvės. Nežinau kodėl, bet jie niekada nebuvo kažkoks wow dalykas, apie kurį internete daugelis būtų kalbėjęs. Jų formulė lengva ir kreminė, jie nėra matiniai, tačiau blizgėjimo savyje neturi, tiesiog prie tam tikro apšvietimo atspindi šviesą, sukuria šiek tiek veidrodinio ar šlapio efekto. Jie smarkiai drėkina lūpas, net geriau už kai kuriuos vazelinus. Užsitepus kelias minutes nestipriai pašaldo lūpas, turi labai silpną vanilės ir mėtų kvapą. Aš tiesiog dievinu kaip jie atrodo ant mano lūpų, nors ir atrodo panašūs į MAC Honey Love, jų formulė labai skiriasi, taip pat yra šiek tiek tamsesni ir labiau į rausvesnę pusę.

Colourpop Midi


Ilgą laiką pirkau visokias Colourpop skystų matinių lūpų dažų spalvas, bet būtent šią, Midi, kažkaip vis praleisdavau. Pagaliau kažkuriuo laiku šiais metais juos nusipirkau ir man jie labai labai smarkiai prilipo, taip smarkiai, kad gal pora mėnesių naudojau vien tik juos. Tai skysti matiniai lūpų dažai, tad vis gi jie šiek tiek pasausina lūpas, bet nudžiuvę netepa ir išsilaiko visą dieną, atlaiko ir valgymą. Spalva ant mano lūpų atrodo labai švelni, labai šviesi, išblyskusi rausva spalva ir man ji labai patinka.

Anastasia Beverly Hills (ABH) Stripped


Nors internete apie ABH skystus matinius lūpų dažus atsiliepimai pakankamai kontraversiški bent aš apie juos neturiu jokių nusiskundimų. Turiu ir įžymią ABH Pure Holywood spalvą, kuri beje, labai panaši į prieš tai aptartą Colourpop Midi ir ne per seniausiai pasipildžiau ABH Stripped spalva. ABH skystų matinių lūpų dažų formulė labai švelni, kreminė, daugelis ją apibūdina kaip putų formulę. Man išsilaiko taip pat puikiai gerai visą dieną, sausina gal net mažiau nei Colourpop. Lyginant su prieš tai minėta spalva Midi, Stripped spalva yra kiek tamsesnė ir kur kas labiau į rudesnę - persikinę pusę.

Kylie Cosmetics Maliboo


Išties išsirinkti paskutinę spalvą į penketuką buvo sunkiausia, nes norėjosi pasiimti dar kokias penkias spalvas. Galop pasirinkau Kylie Cosmetics Maliboo, nes norėjosi pasilikti kažką iš Kylie, vien dėl to, kad patys pirmieji jos lūpų dažai buvo sunkiausiai gauti iš visų mano turimų lūpų dažų. Su formule problemų aš neturiu, minimaliai sausina, kvepia saldžiu vanilės kvapu, išsilaiko ant lūpų visą dieną. Maliboo tai šalčiausia ir tamsiausia spalva iš viso penketuko, labiausiai rudeniška.

Taip pat noriu paminėti, kad tikrai galbūt kažkam visos mano penketuko spalvos gali pasirodyti vienodos ir atrodys koks tikslas pasilikti 5 spalvas, kurios atrodo kaip viena ir ta pati, bet tos spalvos tikrai turi skirtumų. Taip pat iš karto galiu pasakyti, kad 95% kartų dažantis aš naudoju nude, persikinius, rausvus lūpų dažus, nes taip man tiesiog patinka, todėl savo penketuke neturiu jokio tikslo pasiimti raudonų, violetinių ar dar kitokių spalvų lūpų dažų, nes realybeje juos naudoju retai.


Tikiuosi šis toks kiek kitoks įrašas jums buvo įdomus ir labai lauksiu komentaruose jūsų top penketuko ar top kelių lūpų dažų spalvų :)


 Besame ❤

You May Also Like

3 komentarai (-ų)