Apie Kilig kūno kremą / su makadamijos, argano aliejais ir vitaminu E

by - 07:00


Vis dar per remonto darbus atrodo neturiu ir laiko ir iš dalies didelio noro rašyti. Na, tiesiog, galva ne čia ir tiek :) Tai dar truputuką pakentėkit su manim. Labai nenoriu palikti tuščio blogo ilgam, nors galvoju, kad geriau kokybė negu kiekybė ir visuomet stengiuosi apie viską papasakot gerai ir taip išsamiai kaip tik galiu. Bet šio kremo nuotraukas turiu, jis paprastas, nėra ką daug pasakoti, tai, kad nekabėtų jis man, imsiu ir papasakosiu kol viena akim žiūriu euroviziją. Ar favoritus turit?


Kilig kūno kremas su makadamijos, argano aliejais ir vitaminu E šaukia „diets are not for skin!“ ir etiketė sako - leiskite odai atsipalaiduoti, lepintis ir mėgautis akimirka! Gardžiausiu desertu jai taps makadamijos ir argano aliejai, o vitaminas E užtikrins, kad odai nieko nepritrūktų. Ilgai ir laimingai!

Šis kremas atitinka anksčiau buvusį Rasa intensyviai maitinantį kūno kremą vienspalvėje rudoje pakuotėje. Pačiai neteko naudoti, bet nusipirkus ir pauosčius naująjį Kilig kremą surišau galus, nes jis man kvepėjo kaip.. mama. Kai dar buvo prekyboje, tai buvo ir jos vonioje. Išties, tai kvepia saldokai, panašu į ledus ar šiaip į kokį skanėstą, bet ne per smarkiai :)


Kad ir kaip mėgstu, bet per žiemą nusibodo kartojami sunkūs žieminiai kūno kremai/sviestai iš The Body Shop ir Uoga Uoga, norėjosi kažko naujo ir kur kas lengvesnio. Šis man tuo ir patiko, bet turėkit omeny, kad sausai odai, ypač tokiai kurią niežti ir tempia šio kremo galingumo bus per maža, jis per lengvas. Mano oda šiuo metu nėra kaprizinga, tai kaip tik patiko, kad lengvai pasiskirsto ir užtenka nedidelio kiekio, kremas gana greitai susigeria ir nepalieka lipnumo.


Kitavertus, sudėtis kiek su trūkumais. Aprašyme minimi aliejai yra paryškinti ir jie gana aukštai, o va vitaminas E jau antroje sudėties pusėje ir po žymaus konservanto, tad jo nebus daugiau nei 1%. Atmetus visą paskutinę eilutę sudėtis atrodytų švariau, nes kvepalai laikomi komercine sudėtimi ir jie gali susidaryti iš daug skirtingų įvairių medžiagų, o gamintojas pasirinko įvardinti jas visas. Bet kvapikliai gali dirginti, alergizuoti, tai pažeistai ir probleminei odai kremo nedrįsčiau rekomenduoti.

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Polydecene, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Xanthan Gum, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Parfum (Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool) Vanduo, naudingas minkštiklis, dar keli minkštikliai, emulsikliai (skatina kitų medžiagų patekimą į odą), ir vėl minkštikliai-drėkikliai, arganų bei makadamijų aliejai, silikono pagrindo medžiaga, emulsikliai, kiti 1% sudėtyje ar mažiau - konservantai, dar vienas silikonas, klampumo reguliavimo medžiagos, E ir C vitaminai, lecitinas ir baaaisiai daug išvardintų kvapiklių.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi



200ml kremo kainuoja 5€ - 3€, priklausomai nuo akcijų. Turėtumėte rasti pirkti dideliuose prekybcentriuose, Drogas, Eurokos.

Mano įspūdžiai tokie, kokių ir tikėjausi - paprastas, nebrangus, bet visai malonus kasdienis kremas. Tikiu, kad tokių panašių yra ne dar ne vienas ir ne dešimt. Tai galit ir jūs man dar ką nors panašaus pasiūlyti :)

★ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)