Million Dollar Tan Mermaid Mousse Extreme savaiminio įdegio putų apžvalga

by - 23:18


Šis įrašas tai daliai mano skaitytojų, ką domina savaiminis įdegis. Nuo pat vasaros pabaigos tempėsi ir nusitempė ši apžvalga, bet juk nėra kažkokių sutartinių momentų, kada savaiminį įdegį naudoti, tad ir apžvalga nepamaišis. Kai kas naudoja savaiminį įdegį vasarą neturit galimybės įdegti natūraliai, kai kam norisi naudoti rudenį ir žiemą, kad nebūti popierinio baltumo, o kai kam gal ir visus metus iš eilės. Vasarą apžvelgusi populiarias Loving Tan savaiminio įdegio putas norėjau pabandyti dar kažką kito, tad dabar noriu pasistengti trumpai apžvelgti kitas populiarias - Million Dollar Tan savaiminio įdegio putas.


Million Dollar Tan Mermaid Mousse savaiminio įdegio putų yra dvi rūšys, vienos įprastos, o kitos Extreme, tai pagal gamintojus intensyvesnės, tamsesnio įdegio putos. Maniškės abi versijos yra Extreme, vienos putos skirtos kūnui, o kitos veidui. Abiejų pakuotės vienodos, tik veido putas ženklina face užrašas - baltai juodose pakuotėse su ryškiai rožiniu dangteliu, puoštu karūna.



Abiejų putų aprašymuose teigiama, kad jos itin lengvos aplikuoti ir suteikia iškart matomą natūralų bronzinį įdegį, kuris per kelias valandas transformuojasi į tamsų įdegį. Lengva kaip oras putų formulė įsigeria nereikalaudama pastangų, o sudėtyje esantys drėkinantys augaliniai ingredientai maitina odą. Tai vienintelis produktas, kurio jums reikės švelniam, švytinčiam, undinės (mermaid) grožio odai be odą džiovinančios saulės. Putose, skirtose veido įdegiui yra FaceFirmTM Age Defense Super Pack formulė, kliniškai įrodyta, kad ji dramatiškai pakelia, stangrina ir tonizuoja odą, o lengva formulė nekemša porų.


Kartu pirkau ir pirštinę savaiminiui įdegiui paskirstyti ir ji tiesiog nuostabi. Visai kitokia nei prieš tai mano turėtos pirštinės - ji labai storos medžiagos iš abiejų pusių, primena nardytojų kostiumų medžiagą, nepraleidžia nei putų nei drėgmės į pirštinės vidų ir manau bus tikrai kur kas ilgaamžiškesnė nei kitos įprastos pirštinės.

Kalbant apie pačias putas man įspūdžio nepaliko.. Taip girdėtos, taip išgirtos, bet drįsčiau sakyti, kad man jos visiškai nepatiko. Šios putos turi tik lengvą, šviesų karamelės atspalvį, todėl sunku aplikuoti, nes nelabai matosi kur kiek uždėta, kur kiek išsklaidyta, o išsklaidžius spalva iš karto neatsiranda, nes jos paprasčiausiai per šviesios, nebent galbūt kažkas pasimatytų dengiant vos ne popieriaus baltumo odą. Kvapas šioks toks yra, bet ne intensyvus, tačiau jos labai lipnios! Pirmą kartą bandydama išsitepiau ne naktį, o dieną ir vos išbuvau - jaučiausi kaip ištepta medumi. Išsitepus nakčiai palieka išteptą patalynę kur kas labiau nei daugelis kitų putų, tad tai man irgi minusas. Didžiausias nusivylimas, kad jos anaiptol nėra extreme kaip teigia pavadinimas! Išsitepusi ir vienu ir dviem sluoksniais rankas net nepastebėjau skirtumo tarp jų ir tarp baltų savo kojų, tik kitą dieną kartojant ir tepant dar gerą sluoksnį kažkokia spalva jau pradėjo matytis ir deja, gana oranžinė.

Jų kainos taip pat baisios, kas dar būtų iš dalies pateisinama jei putos būtų beprotiškai geros.. Kūno putos (118ml) kainuoja 32$, veido - 40$. Tai tik apgaulingas marketingas, nes kūnui skirtas putas laisvai galima naudoti veidui, jos skiriasi tik vienu paprastu ingredientu, tad didelio skirtumo tikrai nebus. Pirštinės kaina irgi didelė, 22$, nebent pirkti rinkinuke, taip bus pigiau.


Kaip minėjau, sudėtys beveik vienodos, veido putų sudėtyje yra obuolių ekstrakto, o šiaip daugiau niekas nesiskiria. Sudėtyje yra vanduo, savaiminio įdegio medžiaga, karamelė, vidutiniškai saugus tirštiklis - putas sudaranti medžiaga, vidutinio saugumo emulsiklis, drėkiklis, dygliuotojo ožerškio uogų ekstraktas, taip pat drėkinantis odą glicerinas, provitaminas B5, saugus konservantas, minkštiklis, citrinos rūgštis, konservantas fenoksietanolis, kvepalai ir trys dažikliai.

Kūno putų sudėtis :
Water (Aqua), Dihydroxyacetone, Caramel, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Butylene Glycol, Lycium Barbarum Fruit Extract, Glycerin, Panthenol, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Phenoxyethanol, Fragrance, Red 40, Yellow 6, Blue 1.

Veido putų sudėtis :
Water (Aqua), Dihydroxyacetone, Caramel, Cocamidopropyl Betaine, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Polysorbate 20, Butylene Glycol, Lycium Barbarum Fruit Extract, Glycerin, Panthenol, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Phenoxyethanol, Fragrance, Red 40, Yellow 6, Blue 1.


Įsigyti net nelabai ir rekomenduoju, nebent esate labai blyškios odos ir norite įgauti tik švelnų karamelinį atspalvį, bet ir su tuo įsigijimu šiuo metu pakankamai sunku. Kurį laiką visa Million Dollar Tan produkcija buvo UK puslapyje beautybay.com, bet kaip išpirko taip išpirko ir bent kolkas šios produkcijos ten nėra. Mano žiniomis dabar Million Dollar Tan galima parsisiųsti tik iš Amerikos, nebent gerai pagooglinus rastumėte kažkur arčiau. Nuorodos iš oficialios svetainės :
Mermaid Mousse Extreme Face (veido)
Mermaid Mousse Extreme Body (kūno)
Blend Friend Mitt (pirštinė)

Greitai rašysiu apie nuvylusius pirkinius ir jau žinau, kad šios putos tame įraše tikrai bus paminėtos. Vasarą rašydama apie Loving Tan savaiminio įdegio putas tikrai nelaikiau jų fenomenu, bet po šių putų suprantu, kad Loving Tan vis dėl to prieš jas tikrai nerealios!

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)