TOP priemonės veido, kūno ir plaukų priežiūrai 2017

by - 14:30


Veido, kūno ir plaukų priežiūra gal ir nuobodžiausia dalis, bet pati svarbiausia. Kaip ir žadėjau, šiandien rodau savo labiausiai mylėtas, daugiausiai naudotas priemones ir jau beveik visos iš jų kartojamos (kai kurios ir ne vieną kartą)!


Kalbant apie plaukus, privalu paminėti Tigi Bed Head linijos mėlynąjį, Recovery rinkinį. Sudėtis tikrai nedžiugina, bet man patinka šių priemonių kvapas, kiekis, kaina, ilgas nesusinaudojimas ir svarbiausia, tai, kad išlaiko plaukus nesusiriebalavusius ilgiau nei kiti šampūnai. Pilna jų apžvalga yra čia.


Batiste sausi plaukų šampūnai daugelio mėgstami, tame tarpe ir mano. Nenaudoju jų super dažnai, į mėnesį gal tik kokius 3 kartus, bet iš pakankamai daug išbandytų Batiste sausų šampūnų šis, Fresh variantas, yra labiausiai pavergęs mano širdį. Vos ne vienintelis, kuris nesmirda, o turi tik lengvą ir gaivų kvapą, beto, bent man nepurškia baltų miltelių, jis tarsi permatomas.



Aš iš tų žmonių, kurie velniškai tingi rūpintis plaukais.. Ir nors naudoju nedraugiškos sudėties šampūnus, plaukų kaukių, purškiklių ir aliejų prigrūstų silikonų, alkoholio, konservantų, kvepalų ir kitų nenaudingų medžiagų nenaudoju, nes jie ilgesnį laiko tarpą būna ant plaukų ir manau daro didesnę įtaką nei šampūnai, tad geriau jau nieko nei tokios priemonės. Tarp kitko, kol dar nebuvau nusipirkusi nuotraukoje rodomo EO Lab Macadamia Spa plaukų aliejuko gal pusė metų jokio  ir nenaudojau. Šis aliejukas puikus, maža kaina, didelis kiekis, maitina plaukų galiukus, nesuriebina, o svarbiausia dalis, kad jame nėra jokių silikonų ir kitų blogų medžiagų. Blogiausia dalis, ta, kad jo nebėra pirkti, o aš norėčiau turėti jo visą dėžę, kad niekada nesibaigtų. Dabar, deja, man jis jau baiginėjasi ir net neįsivaizduoju ką reikės naudoti kai jis pasibaigs.


Organic Shop cukraus pagrindo kūno šveitikliai taip pat buvo visų metų palydovai, ypač vasaros, kai dažnai naudojau savaiminį įdegį. Išbandyta ne viena rūšis, jų tikrai yra labai daug skirtingų, su jūros dumbliais, su kava, su avietėmis, papajomis ir t.t. Visi iš jų labai smagūs, su minimalia ir saugia sudėtimi, tik reikia atsirinkti mėgstamą kvapą. Maniškis šiuo metu turimas yra su apelsinais ir kvepia dieviškai, dar man labai patinka su mangais. Beto puiku, kad jie nebrangūs ir galima rasti prekybcentriuose.


Jeigu jus kaip mane kartais kamuoja sausa kūno oda, tai Biok Dermatology kreminis kūno prausiklis gali būti jūsų naujas geriausias draugas. Tai pats kremiškiausias mano naudotas prausiklis, kuris pasakiškai jaučiasi užsitepus ant kūno ir gerai nuprausia, nors putoja ne itin daug. Sudėtis taip pat, viena iš geriausių, kokią teko matyti prausikliuose. Dabar man jis mėgstamiausias :)


Dažniausiai apie produktus - naujienas norisi aprašyti kaip įmanoma greičiau, nes žmonės domisi ir ieško atsiliepimų. Tačiau, apie kai kuriuos produktus, kurie neduoda aiškaus rezultato po vieno ar kelių naudojimų jau stengiuosi kalbėti po minimum poros savaičių, dažniausiai bent mėnesio naudojimo. Kai rašiau apžvalgą apie Uoga Uoga levandines naujienas taip ilgai jų dar nenaudojau. Nuomonė apie dušo želę nepasikeitė, bet Nebijok Pilnaties kremą pamilau dar labiau! Jis labiau kaip kūno sviestas, nes tirštas, turi malonų levandų kvapą ir yra tiesiog tobulas sausai odai. Žinot, kaip kai kurie kremai tik užtepus suteikia tą drėkinimą ir malonų jausmą, bet kai kremas įsigeria, oda, rodos lieka dar sausesnė ir norisi teptis dar ir dar? Tai su šiuo kremu taip nėra, nes užtenka pasitepti vieną kartą (tiesa, aš tepu riebiau) ir oda sudrėkinta ilgam, švelni ir kvepianti.


Rašydama apžvalgą apie Loving Tan savaiminio įdegio putas nebuvau dėl jų labai crazy ir rašiau, kad noriu panaršyti dar ir kituose vandenyse. Panaršiau ir pasigailėjau, nes nieko geresnio neradau. 


Margarita Anti Acne ir Biok Dermatology tonikai 2017-ais buvo tikrai puikūs atradimai, kurie abu nusipelnė atskirų įrašų. Abu labai mylimi, tačiau kadangi mano oda sausa dažniau naudojau Biok toniką, kurį perku jau gal penktą ar šeštą kartą. Kažkodėl labai greitai susinaudoja, bet vertas kiekvieno cento. Bioten akių makiažo valiklį naudoju ne pagal paskirtį, nes jis man graužia akis, tačiau puikiai nuvalo visus skystus matinius lūpų dažus, kurie taip lengvai nenusivalo miceliniu. O apie Bioderma micelinį vandenį jau gal nieko ir nebesakysiu, turbūt milijonus kartų girdėtas, daugelio mėgstamiausias micelinis vanduo.


2017-ais lietuvišką rinką papildė ispaniški Biovene kompanijos produktai. Ir tikrai labai naudojau pati ir antrai pusei veidą tepliojau su jų Black Peel - Off Mask, juoda nulupama veido kauke. Po vieno naudojimo tikrai nepadaro veido kaip naujo, bet didžiają dalį inkštirų pratraukia. Pakankamai greitai nudžiūna, bet man, plėšiant neskauda ir dar laaabai skaniai kvepia. Apie ją pilną apžvalgą galite paskaityti čia. Lumene Basic Blue Cleansing Gel man jau daugelio metų favoritas. Tai gelio konsistencijos veido prausiklis, kuris be problemų nuprausia visą makiažą, negraužia akių ir nesausina veido. Taip pat labai skaniai kvepia!


Ach, šis Dr. G Brightening Peeling Gel neabejotinai vienas iš sėkmingiausių praeitų metų pirkinių. Rašydama apie jį apžvalgą - Atradimų atradimas - magiškas gelinis veido šveitiklis be granulių!, labai norėjau, kad daug kas išgirstų apie šį atradimą, bet to nesitikėjau, nes nežinomos kompanijos sulaukia mažiausiai dėmėsio. Bet jūs mane išgirdote! Ir buvo labai smagu girdėti kaip įsigijote ir, kad ir jums jis labai patiko. Ir ne veltui, nes šis šveitiklis kažkas tobulo :)


Best Damn Beauty trijulė (veido serumas, paakių serumas ir lūpų balzamas) ilgus 2017-tus buvo kaip šventa trejybė. Į metų pabaigą man juos išardė The Ordinary produkcija, nes noriu pratestuoti jų odos priežiūrą labiau, ne vien tik aliejus, apie kuriuos pasakosiu žemiau. Žodžiu, nors šiuo metu Best Damn Beauty odos priemonės ilsisi - jos stiprios, intensyvios, su daug naudingų odai ingredientų. O lūpų kaukė/balzamas man nepakeičiama, naudoju jau gal penktą ir nežadu jos atsisakyti :) Apie visus kiek plačiau galite rasti mano veido priežiūros rutinos įraše.


Apie Physiogel veido kremą Daily Moisture Therapy taip pat galite paskaityti prieš tai minėtame įraše. Be jo neįsivaizduoju savo odos priežiūros, nes esu jam labiausiai dėkinga už mano odos sutvarkymą iš sausos į normalią. The Ordinary aliejai taip pat kažkas toookio. Nebrangūs, tinkami ir odai ir plaukams, ir gryni! Labai maitinantys ir drėkinantys, įvairių vitaminų, antioksidantų ir kitų naudingų medžiagų turintys aliejai. Apie juos plačiau rasite čia.


La Roche-Posay terminis vanduo vasarą man buvo viena iš dažniausiai naudojamų priemonių ir supurškiau jo tikrai ne vieną flakoną. Užtenka jo nelaikyti ant saulės ir jis vėsus, tad puikiai gaivina ir atvėsina tiek kūną, tiek veidą. 

Taip pat, dar greitai noriu paminėti Konjac kempinėlę, kurią pamiršau nufotografuoti. Man didžiausias jos bumas buvo metų pradžioje ir naudojau jas visokias gal pusė metų kiekvieną dieną. Po to kažkaip užsimiršo, bet vis dar mielai panaudoju veido kaukėms nuplauti.

Tikiuosi neprailgo skaityti, nes informacijos ir produktų buvo pakankamai daug :) Nebekankinsiu su ilga pabaiga, mylimiausius išgirdote, tikiuosi, kad šiais metais atrasiu nemažiau gerų priemonių!

Besame ❤

You May Also Like

3 komentarai (-ų)

  1. Priziuriu tiek veido tiek kuno oda, bet ipatingai veido. Pries pora menesiu pasidariau hialurono rūgšties injekcijos procedura ir itin dziaugiuosi greitais rezultatais, kadangi serumu ar kaukiu pagalba tokio rezultato isgauti deja nepavyko.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bet HA injekcijos labiau kaip užpildas yra, juk oda netapo labiau sudrėkinta? :)

      Panaikinti
  2. Labiau sudrėkinta oda netapo, tik tiek, kad išsilygino mimikos raukšlelės :)

    AtsakytiPanaikinti