I ♡ Makeup Chocolate Rose Gold šešėlių paletės apžvalga / Huda Beauty analogas

by - 06:00


Greičiausiai visos dar neatsistebim į kokį ten gūsį įsisuko Eurokos, kad naujienomis pildosi vos ne kiekvieną savaitę! Šį kartą jie atsinaujino asortimentą su viena iš Makeup Revolution kompanijos linijų - I ♡ Makeup arba kitaip - I Heart Makeup. Pagrinde ši linija susidaro iš akių šešėlių palečių, kurios atrodo kaip šokolado plytelės ir skaistalų, kurie didelėse, širdelių formos pakuotėse. Makeup Revoliuton labai mėgsta viską kopijuoti, tad ir su šia linija tas pats - pakuotės labai primena Too Faced ženklo pakuotes, o beveik visų šešėlių palečių spalvos analogiškos kitų įvairiausių kompanijų populiariausioms šešėlių paletėms - Urban Decay, Anastasia Beverly Hills, Huda Beauty ir žinoma, Too Faced. Aš nusprendžiau įsigyti I ♡ Makeup Chocolate Rose Gold paletę, kurios spalvos sutampa su Huda Beauty Rose Gold Edition palete. 


Paletės viršelis atrodo tiesiog įspūdingai ir pagauna akį, išties, jei nežinotumėt paletės kainos ir liepčiau spėti, kiek pasakytumėt? Aš nežinodama nemanau, kad atspėčiau :) Na, vidus atrodo pigiau, paletė plastikinė, viduje be 16 šešėlių yra integruotas veidrodis ir dar nedidelis lovelis, kuriame kempinėlių tipo dvipusis aplikatorius, kuris realiai niekam nereikalingas. Taip pat yra įdėta išimama plastikinė plėvelė su spalvų pavadinimais. 


Rose Gold paletėje yra 8 matinės ir 8 blizgios spalvos, abi tekstūros sudėtos atskirai blokais/eilėmis - viršus blizgus, o apačia matinė. Išties visas blizgias spalvas, išskyrus Hold Up ir Barbie (pirma pirmoje eilėje ir antra antroje eilėje) įvardinčiau daugiau kaip presuotus pigmentus. Tai 6 spalvos, kurios ir Huda Beauty paletėje buvo įvardintos kaip 3D Metals spalvos. Deja, aš šios paletės neturiu, tad jų abiejų tiksliai pati palyginti negalėsiu, bet iš nuotraukų spalvų swatch'us galėsim palyginti kartu. 




Čia galite matyti originalią Huda Beauty Rose Gold Edition paletę ir kaip šešėliai atrodo ant odos :


Huda Beauty paletėje yra 18 spalvų, I Heart Makeup - 16, ji neturi HB paletėje esančių dviejų matinių šešėlių. Mano swatch'us ant odos galite matyti čia (kairė pusė dengta pirštais, dešinė dengta plokščiu šepetėliu, po vieną perbraukimą, bet grubiai imant šešėlius) :


Išties, pati peržiūrėjau dar daugiau nuotraukų ir video apie Huda Beauty paletę ir kai turiu I Heart Makeup paletę prieš akis, tikrai atrodo, kad spalvos bene identiškos, bet kokybė - nelabai. Su šia palete geriau nesidažyti neuždėjus jokios makiažo bazės. Matinės spalvos yra silpnos pigmentacijos, tokios skystos, tarsi vos ne permatomos, prigesintos, neryškios. Ant akių sklaidosi sunkokai, netolygiai, dedant matines spalvas sluoksniais jos tarsi nusibendina į nieką, sunkiai pasiema puriu šepetėliu. 

Štai kaip atrodo visos blizgios spalvos iš arčiau, su blykste :


Blizgios spalvos, ypač tos 6 metališkos / ale presuoti pigmentai yra tai, kas šią paletę padaro verta dėmėsio. Visos jos, išskyrus dvi paskutines pirmoje eilėje pirštu pasiima puikiai ir ant akies voko atrodo super intensyviai ir metališkai. pigmentacija labai stipri, nemanau, net kad prastesnė ir už HB, bet žymiai geriau dengiasi pirštu nei šepetėliais, kaip ir Huda paletėje. Minusas tas, kad jos žiauriai byra, tad akis geriau dažyti prieš veidą. Bet jos labai ryškios ir įspūdingos, man paliko didesnį įspūdį negu tokio tipo spalvos iš naujos ABH paletės. Dvi minėtos prastesnės spalvos (Hard Work ir Luxe) yra kiek kitokios, jos kur kas sausesnės, ir pasiema ir dengiasi netolygiai, gumuliukais, yra daug mažiau metališkos. 


Eurokos skaitant aprašymą apie I Heart Makeup produkciją perskaičiau tokį sakinį : „priemonės gaminamos pasitelkiant tik itin kokybiškus ingredientus“ ir tai yra didelė nesąmonė. Kai kalbėjau apie Makeup Revolution produkciją ankstesniuose įrašuose, sakiau, kad tokias nedideles prekių kainas jie padaro tik todėl, kad naudoja pigiausius ingredientus ir su šia linija yra tas pats.

Naudoti tokie ingredientai kaip žėrutis ir talkas, dar vienas dažiklis, mineralinis aliejus (iš naftos), tirpiklis, baltasis molis, rišiklis, silikonas, du parabenai, kvepalai ir kosmetiniai dažikliai. P.S paletė nekvepia dažnai sutinkamu Makeup Revolution chemišku kvapu, kvepia lengvu, saldžiu kvapu, kuris juntamas tik prikišus nosį prie šešėlių.

Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Kaolin, Polybutene, Dimethicone, Propylparaben, Methylparaben, Parfum [+/-: CI 77491, CI 77499, CI 77891, CI 15850, CI 77492, CI 77007, CI 15850]

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Eurokos ši paletė kainuoja 12.75€, kolkas yra pirkti tik jų internetinėje parduotuvėje. I Heart Makeup kosmetiką taip pat galima įsigyti ir oficialioje UK svetainėje revolutionbeauty.com. Galiojimas rašomas 12 mėnesių nuo atidarymo. Vieno šešėlio kiekis - 1.22g, du didesnio dydžio šešėliai po 2.44g. 

Apie kitas I ♡  Makeup šešėlių paletes negaliu nieko pasakyti, bet konkrečiai ši Chocolate Rose Gold paletė verta dėmesio tik jei mėgstate blizgias, intensyvias, metališkas spalvas, bet puikios iš jų yra tik keturios. Matinės spalvos bent man atrodo tikrai prastos ir dėl matinių šešėlių šios paletės pirkti neverta. Tačiau, jei visuomet žavėjotės Huda Beauty Rose Gold šešėlių paletės spalvomis, tuomet gera naujiena ta, kad jos atrodo itin panašios. O mano bendras įvertinimas labai so-so, nelabai patinka ir sudėtis ir keista, kai vieni šešėliai toje pačioje paletėje labai nustebina, o kiti nuvilia. Kolkas daugiau I Heart Makeup palečių pirkti neplanuoju, bet iš šios visos paletės tris metalines spalvas kolkas turbūt naudosiu dažnai :)


Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)