KathleenLights x Colourpop Dream St. šešėlių paletė

by - 06:00


Kokios nuomonės apie youtuberių brand'us ir koloboracijas? Gerai, blogai, nusibodo? Man tiesa sakant jau kiek nusibodo.. Nepaisant perpildytos kosmetikos rinkos ir kiekvieną dieną vis išeinančių naujų produktų apie youtuberių bendradarbiavimus su kosmetikos gamintojais galima išgirsti vos ne kas mėnesį. Aišku, mylimų youtuberių sėkme visada džiaugiuosi! Kathleen Fuentes yra viena iš nedaugelio man patinkančių youtuberių, daugeliui gerai žinoma savo kanalu KathleenLights. Su Colourpop kompanija ji bendradarbiauja jau ne pirmą ir ne antrą kartą - senesni produktai man tikrai patiko, bet lapkričio gale jai atskleidus Kathleen Lights x Colourpop Dream St. akių šešėlių paletę nebuvau viena iš tų, kuri jau sedėjo prie kompo išsiemus banko kortelę. Tiesa sakant, prisiruošiau ją nusipirkti tik sausio pabaigoje.


Nežinau ar yra tokių, kam įpakavimo ir paletės dizainas pasirodė visiškai negražus. I love it! Balkšvos matinės ir reflektyvios, tarsi folinės varinės su šiek tiek rausvo prieskonio spalvos žaismas žiūrisi labai gražiai. Vienas minusas, kad ta reflektyvi spalva greitai trinasi, ypač valant paletę, vietomis jau man prasitrynę tokie sidabriškai žalsvi plėmai, primena tuos žalvarinius žiedus, kurie nusitrindavo iki žalios spalvos :)


Kadangi turiu Colourpop Yes, Please ir I Think I Love You šešėlių paletes daug maž žinojau ką gausiu, nes abiejų tų palečių kokybė nuostabi ir tikrai ne pagal kainą. Šioje paletėje taip pat 12 šešėlių, gana neblogas miksas tarp blizgių ir matinių spalvų. Kaip ir kitos Colourpop paletės, ji kompaktiška (13,5x10,5cm), kartoninė ir ši be veidrodžio, užsidaro magnetu. 



Spalvos tikrai žavios, bet būtent dėl jų aš ir laikiausi šios paletės nepirkusi. Turbūt kaip ir kitos merginos turinčios gana nemažai šešėlių galvojau, kad tokias neutralias spalvas jau tikrai turiu kitose paletėse, o tom ryškiom mėlynom ir raudona dažyčiausi labai retai, beto nesenai buvau nusipirkusi Jaclyn Hill x Morphe šešėlių paletę. Na, tame tikrai yra daug tiesos, bet visgi neapsirikau nusipirkusi šią paletę. Iš tiesų, ją gavusi net perleidau minėtą Jaclyn Hill paletę, ko net ir pati iš savęs nesitikėjau!


Kaip matote, nuotraukoje ant mano rankos rodau visas paletėje esančias spalvas. Kairėje rankos pusėje šešėliai dengti pirštais, o dešinėje šepetėliu - po vieną perbraukimą. Abiem variantais pigmentacija atrodo identiška, nors dažniausiai šepetėliu šešėliai dengiasi kur kas prasčiau. 

Beveik visi šešėliai yra puikūs - itin smarkiai pigmentuoti, todėl reikia imti labai mažai, nes lengva padauginti, kreminiai ir minkšti, blizgios spalvos metališkos. Sakau beveik, nes deja, dvi spalvos mane nuvylė. Bene pati gražiausia paletėje rausvo aukso spalva (Sweet Dreams - penkta nuo viršaus ant rankos) yra labiau kaip topperis, negu geras šešėlis. Ji silpnesnė, dengiasi netolygiai, nepakankamai švytinti ir metališka, prasčiau pigmentuota. Nors pati Kathleen pristatymo video šią spalvą siūlo naudoti šlapią, bet ir tai man situacijos nelabai gelbėja. Kita, man nelabai patikusi spalva yra vienintelė satininė šioje palėtejė - Moony, balkšvai persikinė-rausva spalva. Ji taip pat silpnesnės pigmentacijos ir tokia spalva, kurią nežinau kur dėti, nes po antakiu ar akies kamputyje man tamsoka, o ant voko naudojant taip pat nesudaro įspūdžio. Be šitų dviejų spalvų visa kita 10 balų - stiprios, ryškios, kokybiškos spalvos. Tiesa, kaip ir visi Colourpop šešėliai taip ir šie turi gana didelį byrėjimą, todėl dažantis tamsesnėmis spalvomis tikrai geriau iš pradžių dažytis akis, o ne veidą, nes šešėlių tikrai gali pabyrėti paakiuose. 


Sudėties, kaip ir visų kitų Colourpop produktų ant pakuotės nėra, bet ją galima rasti jų svetainėje. Iš tiesų kiekvienos spalvos sudėtis išvardinta atskirai ir jos pakankamai skiriasi vienos nuo kitų, todėl šį kartą sudėčių nenagrinėsiu.

Dream St. paletėje vienas šešėlis paletėje sveria 0,85g, pavyzdžiui vienas Colourpop magnetinis šešėlis sveria 1,5g, tad čia to šešėlio tikrai mažiau, bet taip visose jų šešėlių paletėse. Pagaminta JAV. Kaina 16$. Siuntimo kaina šiuo metu apie 10$, bet pirmam pirkimui (arba rašant kitą el.paštą) galima gauti 20% nuolaidą - nuolaidos nuoroda


Nemanau, kad Dream St. šešėlių paletė yra visiškai kiekvienai - ji tikrai kiek kitokia, kiek neįprastinio kolorito. Aš ir pati neskraidau ant devinto debesies apsikabinusi ją ir nemanau, kad tai must have šešėlių paletė kiekvienai, bet tikrai esu ja patenkinta ir pastaruoju metu ją naudoju dažnai. Tiesa, dažnai kombinuoju ją ir su kitomis šešėlių paletėmis. Visgi, bendradarbiavimas nusisekęs - jei senai varvinat į ją seiles, rekomenduoju pagriebti. O toliau, turbūt lauksim kitų KathleenLights x Colourpop bendradarbiavimų? 

Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)