Kosmetikos favoritai švytinčiai odai

by - 10:00



Tikrai nežinau kokios makiažo tendencijos bus šiais metais ir man nėra labai aktualu, nes man tinka tik vienas dalykas - gaivus, švytintis makiažas. Sausą odą matinės priemonės dažnai dar labiau išsausina, o ir ne visada atrodo gražiai, dėl to mano makiaže matiniai pagrinde būna tik akių šešėliai ar lūpdažiai. Kiti matiniai produktai dažniausiai vistiek nepasiteisina, neatrodo taip gražiai kaip turintys spindėjimo, tad lieka šone. Jei ir jums taip pat kaip man ar tiesiog norite įtraukti daugiau švytėjimo suteikiančių priemonių į savo rutiną gal kažkuo susigundysite iš mano favoritų :)


Vienas iš svarbiausių dalykų, užtikrinantis veido paruošimą ir drėkinimą yra tinkamos makiažo bazės, o šios ne vien tokios, bet dar yra ir suteikiančios spindėjimo, nes abi turi perlamutrinių mikro švytinčių dalelyčių :) MAC Strobe Cream man ypatingai atgaivina ir sudrėkina veido odą, suteikia nuostabaus švytėjimo. Wet n Wild Photofocus Dewy bazė tiek drėkinimo ir gaivos tikrai neduoda, bet už kur kas mažesnę kainą veidui suteikia panašaus spindėjimo. Žinoma, ant viršaus tepant skystą pudrą tas spindėjimas iš abiejų priemonių lieka kur kas mažesnis, bet veidas vistiek atrodo skaisčiau, o norint didesnio efekto abi priemones laisvai galima miksuoti kartu su pudra. Apie MAC Strobe Cream pilną apžvalgą rasite paspaudę čia.


Bandžiau aš įvairiausių firmų dulksnų, purškiklių, makiažo fiksatorių.. Niekas vis gi nepakeitė MAC Fix+. Makiažo jis nefiksuoja, bet puikiai atgaivina veidą, suteikia drėkinimo, dėl to aš naudoju jį prieš tepant pudrą. Taip pat naudoju ir po viso makiažo, nes viską sulieja į vieną visumą, suteikia dar daugiau spindėjimo veidui, natūralumo. Nepakeičiamas ir šlapinant šepetėlį paimti highlighteriui, kad jis taptų intensyvesnis. Apie visas jo savybes rasite mano įraše čia.


Dvi mano mėgstamiausios ne matinės pudros - Bourjois Healthy Mix Serum bei Too Faced Born This Way. Bourjois pudra yra gelinė ir lengvai maskuojanti, drėkinanti, suteikianti gaivų - satininį efektą. Pamaskuoja lengvą raudonį, tikrai sulygina odos spalvą, bet ryškių problemų ji tikrai neužmaskuoja. Anksčiau turėdama šerpetojančią, labai sausą odą gelbėdavausi šia pudra, dabar šių problemų nelikus pudra vistiek mane labai žavi - greitai susigeria į odą, nepalieka kaukės efekto, pudriškumo, miltuoto veido, tiesiog atrodo lyg antra oda, tik pamaskuota, gražesnė, skaistesnė. Too Faced pudra efektu yra panaši, tik tiek, kad ji sunkesnė ir maskuoja labai gerai, bet taip pat nepastebima, nepalieka pudriškumo, neišryškina sausų plotų, drėkina. Vasarą su ja mano sausa oda net pradėdavo riebaluotis. Apie ją pilną apžvalgą rasite čia.


Suprantama, kad lengvi ir drėkinantys maskuokliai tikrai nėra skirti visoms :) Neretai ir aš naudoju sunkesnius ir turiu patinkančių, bet gaiviam, švytinčiam veidui, ypač kai nesinori apsunkinti paakių šie yra puikūs. Rimmel Match Perfection vienas iš mano mylimiausių maskuoklių, kurį vis pabaigiu ir kartoju jau daaaug metų. Suteikia satininį - gaivų efektą, man nesubėga, maskuoja vidutiniškai. Bourjois Radiance Reveal taip pat geras, spindėjimo suteikiantis maskuoklis, tik šis, rodos maskuoja dar silpniau. Bet labai drėkina, gaivina, užsitepus net vėsina. Tiesa, jie abu tik paakiams pamaskuoti ar bendram iššviesinimui, nes spuogelių nepaslėps nei vienas. 


Highlighteriai tai pati paprasčiausia ir greičiausia priemonė veidui suteikti švytėjimo, tik su šepetėliu per kelias sekundes uždedi ir efektas jau yra :) Jų tikrai didelis pasirinkimas, bet mano mėgstamiausias ir labiausiai naudojamas ne pirmus metus - Jouer Citrine. Nežinau net tiksliai kodėl, bet tiesiog labai prilipo viskuo.. Minkšta formulė, be stambių blizgučių, yra tikrai intensyvus. Spalva man puikiai tinkanti, nei per tamsi nei per šviesi, neatsispindi baltai, o turi šampaninių-auksinių-rausvo aukso tonų. Labai nerealus ir mano mylimiausias highlighteris iš visų.


Darantis gaivų makiažą man atrodo būtina nepamiršti pašviesinti ir akių vidinius kampučius. Tą dažnai darau su tuo pačiu highlighteriu, bet intensyvesniam, šviesesniam efektui buvau labai pamėgusi mažos Wet n Wild paletės Walking On Eggshells viršutinę spalvą. Gaila, bet po nufotografavimo nešant pilnas rankas daiktų ši paletė man išslydo ir būtent ta spalva man išdužo ir sutrupėjo visiškai.. Eurokos šią paletę radau jau tik atnaujintos versijos, tad nežinau ar ir ji tokia pat gera kaip ši, senesnė, bet reikia tikėtis, kad taip.


MAC New Romance spalvos mineraliniai skaistalai yra kietas riešutėlis nufotografuoti taip, kad atsiskleistų tikroji spalva. Ši nuotrauka yra geriausia kas man pavyko. Realiai jie neturi jokio persikiškumo, o yra grynai šviesiai rožiniai ir suteikia veidui nerealaus spindėjimo. Imant šepetėliu užsideda minimaliai, tai padauginti sunku. Buvo laikas, kai jie man nepatiko, o dabar antrus metus tik juos ir tenaudoju, būtent šios spalvos :) 


Nemėgstu ir nenaudoju lūpų blizgesių - sakiau aš šiuos du metus rašydama blogą :) Praėjusią vasarą užsinorėjau turėti lūpų blizgį ir kažkaip nuvedžiau save prie MAC. Išsirinkau dvi skirtingas spalvas ir viena jų vis dar stovi beveik nepaliesta, o kitą jau sunaudojau ir praėjusią savaitę įsigijau vėl, kartoju! Tai MAC Lipglass, kurio spalva Oyster Girl ir jis nerealus. Gana tirštas, bet nelipnus, išsilaiko neblogai, drėkina, o ta spalva labai paprasta ir paprasta pasidažyti, itin šviesiai rožinė, bet kartu permatoma, duoda gražaus švytėjimo! Pilną apžvalgą rasite čia.


Parašiusi įrašą pastebėjau, kad išvardinau čia nemažai MAC priemonių, bet tikrai ne specialiai. Visi šie produktai yra mano mėgstamiausi švytinčiam makiažui, o gerai ir tai, kad didžiają dalį jų galite parduotuvėse apžiūrėti gyvai :) Taip pat atsiprašau, kad neįkėliau jokių nuotraukų ant veido ar demo foto ant rankų, bet tokius dalykus galite rasti pilnose apžvalgose, kurias įkėliau prie kiekvieno produkto, kuris yra apžvelgtas atskirai. Taip pat galite suvesti kiekvieno produkto pavadinimą į mano blogo paiešką ir jums išmes visus įrašus, kur apie juos kalbėjau anksčiau. Tai tokie mano favoritai. O kas iš jūsų mėgsta gaivų, lengvą ir švytintį makiažą? Pasidalinkit savo mėgstamiausiais produktais ir jūs!

★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

3 komentarai (-ų)

  1. Aciu, uz issamia apzvalga :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. šaunios jūsų apžvalgos, gražūs makiažai. įdomu, ar jūsų praeityje buvo kokie nors makiažo mokymai? ar tiesiog savamokslė?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kadangi studijavau mados dizainą tai kelis metus nuolat turėjau makiažo paskaitas ir gana dažnai tekdavo daryti makiažus fotosesijoms, atsiskaitymams, kolekcijų pristatymams. Tas tikrai davė pagrindą, bet kaip ir daugelis žiūrėjau daug labai youtube užsieniečių merginų kai buvo banga :)

      Panaikinti