Atradimas : Bobbi Brown Smokey Eye blakstienų tušas

by - 14:45


Bobbi Brown, nors ir labai žinoma, bet neatrodo populiari kosmetika ir net nežinau kodėl. Pati šiuo metu turiu tik vieną Bobbi Brown priemonę - Smokey Eye Mascara blakstienų tušą. Visada buvau daugiau tų pigesnių/drugstore tipo tušų mylėtoja, tačiau pastaruoju metu susivokiau, kad ranka siekiasi jau nebe jų. Tai dėl daugelio priežasčių, bet viena iš jų tikrai šis tušas.

Kaip ir daugelis Bobbi Brown priemonių, taip ir šis tušas, labai paprastoje, minimalistinėje matinės pilkos spalvos pakuotėje. Douglas jis apibūdinimas kaip tankinamasis tušas, kuris yra „ypatingas, nes tai itin intensyvus pigmentinis tušas, išryškinantis kiekvieną blakstieną ir sukuriantis išraiškingų, dramatiškų akių įvaizdį. Storesni šepetėlio šereliai tolygiai iššukuoja ir nudažo kiekvieną blakstieną nuo šaknų iki pat galiukų, o smailus šepetėlio galiukas išryškina trumpas, sunkiai pasiekiamas blakstienas. Vos po akimirkos mėgaukitės nakties juodumo svaiginančiai ilgomis blakstienos – šis tušas tobulai tinka sukurti dūminį akių makiažą“. 



Iš pirmo žvilgsnio tušo šepetėlis atrodo kaip visiškai standartinis ir neįdomus, tačiau įsižiūrėjus matosi galybė atskirų šerelių, kur vieni ilgesni ir storesni už kitus. Šepetėlis iš natūralių plaušelių (ne silikoninis) ir toks galantiškas, vienas iš siauresnių ir mažesnių, tad turėtų patikti mažesnių šepetėlių megėjoms.


Šis tušas tikrai gerai pajuodina blakstienas ir stebėtinai gerai jas pariečia, kadangi šepetėlis visiškai tiesus to galima nesitikėt, bet ar prieš jį blakstienas užrietus rietikliu ar to nepadarius efektas galima sakyti būna vienodas. Tušo formulė iš sausesnių ir arba puiki pati formulė arba geras stopperis (stabdiklis, kuris sulaiko tušo perteklių), nes tušas nekabina daug tos košės, jau visus pusė metų lygiai toks pats koks buvo tada, kai atsukau jį pirmą kartą, kas man yra didžiulis pliusas. Su labai daug tušų, ypač pigesnių man visuomet nutinka problema, kad iš pradžių būna geri, o jau po kelių savaičių naudojimo taip sutirštėja, kad klampina visas blakstienas arba atvirkščiai, labai greitai uždžiūna, na, šis Bobbi Brown tušas vienas iš tų, kuriam taip nenutinka.

Šis Smokey Eye tušas tikrai labiau patiks natūralistėms, nes nors ir neturiu labai ilgų blakstienų, bet jaučiu niekam jis kažkokių stebuklų nepadarys, nes yra lengvas, natūraliai dažantiskiekvieną blakstieną užgriebiantis tušas, kuris visiškai nelipdo, o suteikia tą tokį plunksninių blakstienų efektą. Nors ir neatsparus vandeniui, bet po lengvo lietaus tikrai nenuplaukia ir aš jį naudodama nepastebiu jokio trupėjimo ar tepimo!



Su sudėtimi tai visiškas bardakas, tarsi būtų kokia valstybės paslaptis, interneto platybėse jos niekur neišėjo rasti, tad teko nurašinėti tiesiogiai nuo dežutės, kas tikrai reikalauja ir atidumo ir daug kantrybės. Na, ji tokia : vanduo, natūralus bičių vaškas, karnaubo vaškas, paprastųjų trūkažolių ekstraktas, saulėgrąžų ekstraktas, stearino rūgštis, riebioji rūgštis ir minkštiklis, pH reguliuojanti medžiaga (galimai kancerogeniška), toliau visokie plevelės sudarytojai, minkštikliai, drėkikliai, konservantas, kelios rūgštys, veikiančios kaip emulsikliai, konservantas fenoksietanolis. Toliau sudėtyje įvairūs dažikliai, kurių pusė yra vidutiniškai saugių.

WaterBeeswaxCopernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cichorium Intybus (Chicory) Root ExtractHelianthus Annuus (Sunflower) Seed WaxStearic AcidPalmitic AcidPropanediolTriethanolamineNylon 6/12GalactoarabinanCaprylyl GlycolAminomethyl PropanediolCaesalpinia Spinosa GumAcacia Senegal GumPotassium SorbateMyristic AcidBehenic AcidArachidic AcidOleic AcidPhenoxyethanol.

[+/- MicaTitanium DioxideIron OxidesBismuth OxychlorideYellow 5Blue 1Blue 1 LakeUltramarinesFerric FerrocyanideCarmineManganese VioletChromium Hydroxide GreenChromium Oxide GreensYellow 5 Lake].

Jei ne tie visi vidutiniškai saugūs dažikliai, sudėtis būtų visai nieko - du vidutiniškai saugūs ingredientai ir konservantas fenoksietanolis. Vis dėl to, man būna, kad bent vieną akį retkarčiais kažkaip uždirgina, tad jautrioms akims gal ir nelabai siūlyčiau.

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Lietuvoje Bobbi Brown kosmetika labai prieinama Douglas.lt, išties atsiliepimų sekcija ten dažniausiai apytuštė, bet šis tušas turi net 13 atsiliepimų ir visi jie teigiami. Gaila, bet tušas pakankamai brangus, Douglas'e kainuoja 29.95€. Jį taip pat galima parsisiųsti iš UK puslapio lookfantastic.com, ten šiuo metu jis kainuoja 28.95€. Tušo 6ml, galioja 6 mėnesius nuo atidarymo.


Kaip jau ir aišku, kad mano nuomonė apie šį tušą labai teigiama - jokių nubyrėjimų ar tepimo, nuo atidarymo praėjus beveik 6 mėnesiams formulė visai nepasikeitė ir man patinka kaip jis padažo, bet jis daugiau į natūralaus tušo pusę, vienintelis jo minusas man - tai didelė kaina. Jei ieškote tuše kokybės ir natūralumo šis Smokey Eye tušas jūsų tikrai nenuvils, tačiau jei norite iš tušo wawawoom efekto teks pasieškoti kažko kito :)


Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Aš manau, kad Bobbi Brown nepopuliari, nes jos kosmetika, nors man, asocijuojasi su brandaus amžiaus moterimis. Nėra tokia patraukli ir exciting kaip tarkim, ABH ar net MAC. Man Bobbi Brown kosmetika tokia meh, nuobodi.

    AtsakytiPanaikinti