Gosh #Foundation Drops makiažo pagrindo apžvalga

by - 13:00


Kaip jūs? Tikiuosi praėjusios šventės praėjo smagiai ir jaukiai :) Į tarpą iki Naujųjų nusprendžiau įkelti šį įrašą, kadangi pastebėjau, jog Eurokos parduotuvė Gosh #Foundation Drops makiažo pagrindui taiko -46% nuolaidą (iki sausio 2d.), tad išsitraukiau iš stalčiaus saviškį, nes pagalvojau, kad tam, kas svarsto pirkti ar ne apžvalga gali būti naudinga. O tiems, kas apie šios pudros įsigijimą negalvojo, įrašas galbūt irgi pravers - gal netyčia susigundysit ir dar spėsit įsigyti su nuolaida :)

Gosh #Foundation Drops pas mane jau senas gyventojas ir skaičiuoja paskutines dienas, nes likęs kiekis jau nedidelis. Tai pakankamai įdomus makiažo pagrindas, kuris yra gan skystas, bet vandens sudėtyje neturi visiškai, jis sukurtas silikoniniu pagrindu. Pudros aprašyme teigiama, kad „vos keli šios nuostabios pudros lašeliai iš prabangios pipetės lengvai tolygiai padengia odą, drėkina ir ramina bei suteikia odai šilko švelnumo pojūtį. Maskavimą galima susikurti nuo lengvo iki vidutinio. Sudėtyje esantys arganų aliejus, Antiderm kompleksas bei SPF 10 apsaugo ir mažina uždegimą. Be parabenų ir kvapiųjų medžiagų“. 



Išties pudra lašinasi pipete, kadangi ji tokia labai skysta greičiausiai tokio tipo dozavimas yra paprasčiausias. Dėl tokios konsistencijos ji visiškai netinkama aplikuoti su kempinėlėmis, nes jos beveik viską sugeria ir pudra gražiai nesisklaido. Tad paprasčiausia dengti su tankiu, kabuki tipo, minkštu šepetėliu. Galiu išduoti, kad šią pudrą gražiai padengti nėra taip paprasta, kadangi ji skysta ir silikono pagrindo, ji labai nesigeria į odą ir bandant padengti veidą tiesiog slidinėja. Tad net švelniausi šepetėliai palieka ant veido dryžius ir pudra iki galo gražiai nepasidengia, todėl kiek įmanoma išsklaidžius ją šepetėliu, dar pereinu su drėgna kempinėle, kad viską pertapšnoti ir panaikinti tuos dryžius, gražiai sulieti. Pudra nudžiūna pakankamai greitai ir palieka labai švelnų, satininį veidą ir duoda tą tarsi sausos pudros efektą, kaip amerikietės sako dries down to a powder finish.

Iš šios pudros didelio maskavimo tikrai nereikia tikėtis, ji labai lengva ir tas maskavimas nedidelis, kaip kokio BB kremo. Kadangi ji nūdžiūna tokia pudrinė, labai sausai odai su šerpetojimais ir išsausėjimais nesiūlyčiau, nes vis gi į tikrai sausus plotus ji kimba, bet kitiems odos tipams ji turėtų tikti. Tiesa, po aplikavimo bent ant manęs ji šiek tiek patamsėja ir dienos eigoje truputį sausina odą. Tačiau man patinka jos lengvumas ir nesijautimas ant odos ir bent ant manęs ji išsilaiko gan gerai visą dieną, bet pats geriausias dalykas apie ją yra jos sudėtis!    


Sudėtis galbūt net fenomenali, nes absolučiai visi ingredientai yra pilnai saugūs. Dekoratyvinėje kosmetikoje, ypač skystose pudrose tai pasitaiko itin retai, todėl ši pudra vienas iš geresnių variantų kasdienai ar jaunesnėms panelėms, nes tikrai nealins odos ir nepridarys problemų.

Sudėties pagrindas yra įvairūs silikonai, dažikliai, yra argano aliejaus, magnolijų žievės ekstrakto, tokių ingredientų kaip pantenolis, alantoinas, lecitinas, kaprio trigliceridai - jie skatina odos atsinaujinimą, ją gydo, pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Deja, nėra aiškūs ingredientų kiekiai sudėtyje, galbūt jų yra tik mažas lašelis, nes pagal sudėtį ji turėtų drėkinti, bet kaip minėjau, bent man dienos eigoje šiek tiek sausina.

CYCLOPENTASILOXANEISODODECANECI77891TITANIUM DIOXIDEDIMETHICONETITANIUM DIOXIDEC12-15ALKYL BENZOATEPENTAERYTHITYLTETRAISOSTEARATECI77492 IRON OXIDESCETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMERARGANIA SPINOSA KERNEL OILTRIHYDROSTEARINMAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACTPOTASSIUM COCOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEINPALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN,  OLEA EUROPEA FRUIT OILPANTHENOLGLYCYRRHETNIC ACISALLANTOINELECITHINCAPRYLIC CAPRIC TRIGLYCERIDEBUTYLENE GLYCOL COCOATEPOLYGLYCERYL-3, PORYLICINOATEDISTEARDIMONIUM HECTORITEPERFLUOROOCTYL TRIETHOXYSILANESILICAGLYCERYL CAPRYLATEPENTYLENE GLYCOLPOLYHYDROSTEARIC ACIDPROPYLENE CARBONATEALUMINA, GLYCERYL ISOSTEARATECI77491\ IRON OXIDES, CI77499\IRON OXIDES

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Pudros kiekis 30ml, pagaminta Danijoje, galiojimas 12 mėnesių nuo atidarymo.
Gosh #Foundation Drops įsigyti galima Eurokos (dabar su nuolaida kaina 8.91€), taip pat yra pirkti kosmada.lt (16.99€).

Iš to, kad beveik visą pudrą sunaudojau tikrai galima spręsti, kad ji man patiko, ypač dėl sudėties. Tačiau pripratus pudras dengti kempinėlėmis tas šepetėlis ir apskritai gan sudėtingas pudros padengimas kiek erzina, dėl to ši pudra nepatenka į mano topų top'us. Pilna kaina nepirkčiau, bet su tokia nuolaida kaip dabar Eurokos verta pabandyti :)

Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Ačiū už apžvalgą.Nusipirkau dar prieš ją,vien dėl sudėties na ir ką,su atspalviais vargstu,turiu jų du ir maišau tarpusavyje.mažai atspalvių ir jie geltonų tonų.Tiksliai parašyta apie paskirstymą-na tikrai vargas tai padaryti ir geriausiai sekasi pirštais.Išsilaikymas vidutinis,maskavimo bent man pakanka

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na tikra tiesa, su tais atspalviais tai išvis didelė problema ne tik Gosh, bet galima sakyti ir visų Droge/Eurokos pardavinėjamų pudrų. :(

      Panaikinti