Iššūkis - mėnuo su kauke #5 arbūzinė Kocostar veido kaukė

by - 10:00


Jėj, po truputį baiginėju savo kaukių eksperimentą, neskaitant šios, beliko tik viena kaukė! Kam kaukių iššūkis nepažįstamas, siūlau užmesti akį į pirmąjį įrašą, kur viską paaiškinu, o kam aišku - važiuojam toliau! Penktam kartui (naudojau 11/24) išsirinkau pastaruoju metu populiarią, korėjiečių kompanijos Kocostar veido kaukę - Slice Sheet Mask Watermelon, arbūzinę. Jų yra ir kitokių - braškinės, ananasinės, kivinės ir visokios kitokios, o svarbiausia, kad šios kompanijos kaukės neįprastos tuo, jog jos ne vientisos, o iš daug atskirų medžiaginių rutuliukų, kuriuos po vieną galima išsidėlioti ant veido kaip tik norisi. 


Tiek lietuviškai, tiek kitomis kalbomis apie kaukę parašyta nedaug - tiesiog, kad tai arbūzinė kaukė, kuri drėkina ir atgaivina odą. Naudojimas paprastas, dėti rutuliukus ant sausos odos, palaikyti 15-20 minučių, o juos nuėmus likusio serumo nenuplauti, įmasažuoti į odą. 


Atidarius pakuotę pakvimpa arbūzais, aš juos mėgstu, tad kvapas labai malonus ir nukeliantis į vasarą. Tikrai nepasakyčiau, kad per stiprus ar per sintetinis, nors jaučiasi ir būnant su tais kaukės rutuliukais ant veido, neerzino. Arbūzų skrituliukų iš viso yra 12, dviejų dydžių - vieni mažesni, kiti didesni. Išties gal kam atrodo ir terliotė dėliotis tuos visus lapelius (man prieš bandant irgi taip atrodė), bet tai išties patogus būdas! Nereikia viso to didelio lakšto derinti prie veido, patogu kalbėti, neslankioja, tik vienas mažas minusas, kad viso veido nepadengia. Arbūziniai lapeliai buvo pakankamai šlapi, bet nevarvantys, labai lengvai prilipo prie veido ir neslidinėjo. Kaukę naudojau iš pačio ryto, tik atsikėlus, tad ir pačiai patiko metodas (nereikia prieš kaukę nusivalinėti makiažo ar po kaukės antrą kartą per dieną teptis iš naujo tais pačiais kremais) ir kaukė suveikė pakankamai gerai, truputį atvėsino, minimaliai padrėkino odą, šiek tiek pažadino. 


Sudėtis taip pat stebėtinai puiki, yra hialurono rūgštis, labai daug įvairiausių augalų, vaisių ekstraktų, kurie pasižymi priešuždegiminiu, raminančiu odą poveikiu, yra antioksidantai, veikia antialergeniškai, priešuždegimiškai, saugo odą. Dauguma ingredientų saugūs.

Vanduo, drėkikliai, vidutinio saugumo tirpiklis, arbūzų ekstraktas, hialurono rūgštis, aliejinės kopūstpalmės vaisių ekstraktas, abrikoso, paprastosios portulakos ekstraktai, klampumo reguliavimo medžiagos, valiklis, emulsiklis, įvairių augalų ekstraktai (kai kurie į lietuvių kalbą neverčiami) yra 
kininių ožerškių vaisių, čiobrelio, sojų, japoninių patvenių, dumblių ekstraktai, tirpiklis, drėkiklis, anyžių ekstraktas, alantoinas ir argininas, konservantai ir kvepalai. 

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Peg/Ppg-17/6 Copolymer, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Sodium HyaluronateEuterpe Oleracea Fruit Extract, Prunus Mume Fruit Extract, Portulaca Oleracea Extract, Betaine, Xanthan Gum,  Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, CarbomerSalicornia Herbacea Extract, Phragmites Communis Extract, Buddleja Davidii ExtractThymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract,  Lycium Chinense Fruit Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Swertia Japonica Extract, Laminaria Japonica Extract,1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Allantoin, Arginine, PhenoxyenthanolDisodium EDTA, Fragrance.

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Kocostar produkcija gaminama Korėjoje. Šių kaukių kaina svyruojanti, aš pirkau už 3.79€ Douglas, jų taip pat yra groziosalele.lt (4.46€), garbane.lt (4.90€), inbeauty.lt (4.90€) beautybay.com (4.70€), asos.com (5.41€).

Kaip už vienkartinę kaukę kaina tikrai yra didelė. Vis dėl to aš vertinu pačią idėją (dar tokio tipo kaukių nemačiau), šaunią sudėtį, pakuotė taip pat, nors ir paprasta, bet užkliūnanti už akies. Kaip minėjau, tokie kaukės lapukai ant veido man buvo patogus būdas, bet tai kartu tai ir žaidimas, plius įsivaizduoju kaip smagu būtų nusipirkus kelias skirtingas tokias kaukes miksuoti lapelius su kokia drauge, sese ar mama ir turėti tokį linksmą mergaitišką vakarą. Kadangi kaukės aprašyme nėra nerealių pažadų, sakyčiau, kad minėtą drėkinimą ir odos atgaivinimą ji man suteikė, nors ir minimaliai. Man visai patiko :) Drįsčiau net teigti, kad turbūt pirkčiau antrą kartą.

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)