Top 5 skystos pudros sausai odai

by - 10:00


Metai iš metų mane sekiojo tie patys klausimai apie geriausią/geriausias pudras sausai odai. Kadangi mano pačios oda tokia yra ką rekomenduoti, nors ir man reikėjo išbandyti ne vieną dešimtį pudrų, kol atradau savo mėgstamiausias. Kartais teikiu pirmenybę brangesniems prekiniams ženklams, tačiau kalbant apie pudras, dar niekada neradau sau geros pudros iš aukštutinių lentynų. Visos jos mane nuvildavo ir nebūdavo geresnės už tas pigesnes. Šiandien atrinkau savo TOP 5 pudras, kurias naudoju paskutiniu metu, kurios visos man neišryškina jokių sausesnių odos vietų, ir noriu trumpai su jumis pasidalinti apie kiekvieną. Tai bus pakankamai trumpas ir aiškus įrašas, nes beveik visos šios pudros turi savo įrašus, kur apie jas šneku labai įdėmiai, nuorodas į tuos įrašus būtinai paliksiu pudrų aprašymuose :)


Bourjois Healthy Mix Serum vadinu savo visų laikų mėgstamiausia pudra. Net nėra tokių žodžių apsakyti ant kiek ji man patinka! Ji yra gelinės konsistencijos, tirštesnė, bet lengva, labai drėkinanti, suteikianti gaivų - satininį efektą. Visuomet kai tepuosi ją ant veido jaučiu lengvą vėsinimą, gaivumą kas man laaabai patinka. Turi švelnų, vaisinį kvapą, kuris bent manęs neerzina. Jos maskavimas yra lengvas, imant skalę nuo 1 (mažas maskavimas) iki 5 (pilnas maskavimas), sakyčiau, kad ši pudra atitinka 2-tuką, maskavimas lengvas. Pamaskuoja lengvą raudonį, tikrai sulygina odos spalvą, bet raudonų spuogelių ar kitų ryškių problemų ji tikrai neužmaskuoja. Anksčiau turėdama probleminę, šerpetojančią, labai sausą odą gelbėdavausi šia pudra, dabar šių problemų nelikus pudra vistiek mane labai žavi - greitai susigeria į odą, nepalieka kaukės efekto, pudriškumo, miltuoto veido, tiesiog atrodo lyg antra oda, tik pamaskuota, gražesnė, skaistesnė. Kaina apie 12.95€ - 18€, įsigyti galima lookfantastic.com, Drogas.


L.A Girl Pro Coverage Illuminating HD skysta pudra man kažkuo primena Bourjois Healthy Mix Serum, tik ji nedrėkina ir maskuoja kur kas geriau, maskavimas maždaug 3,5-4 iš 5. Jos konsistensija panaši, vidutinio skystumo, šiek tiek gelinė. Nors maskuoja gerai, bet ant veido atrodo natūraliai, neapsunkina, taip pat nesuteikia to miltinio efekto ant veido, skaistina. Padengus veidą atrodo laabai šlapiai, tarsi būtų maišyta su kokiu aliejumi, palietus veidą šiek tiek limpa, tad jai reikia duoti laiko įsigerti, suteikia švytintį efektą, užfiksavus sausa pudra tą švytėjimą kiek nugesina, tada ji tampa satininio efekto. Viena iš įdomesnių pudrų, nes gaivių/švytėjimo suteikiančių ir tuo pačiu gero maskavimo pudrų yra labai mažai. Apie ją išsamią apžvalgą galite rasti čia. Kaina 12.80€, įsigyti galima beautybay.com.


Wet n Wild Photofocus vienas iš šių metų didžiausių atradimų. Pirmą kartą nepataikiusi su spalva susipirkau dar penkias skirtingų spalvų, kad atrasčiau tą savają. Ji šiek tiek kitokia, nei prieš tai minėtos. Jos konsistencija skysta, tačiau maskuoja labai gerai, bene pilniausiai iš šių visų pudrų, maskavimas 4 iš 5. Ji taip pat neapsunkina veido ir nesuteikia miltuoto efekto, yra satininė, labiau į matinę pusę, bet nepadaro veido per matinio, odos tikrai nedrėkina, bet ir nesausina. Taip pat ji susigeria į odą pakankamai greitai ir nepalieka jokio lipnumo. Man ji tiesiog nuostabi kai reikia pilnesnio maskavimo. Pilnas įrašas apie ją yra čia. Šios pudros kaina JAV apie 5.99$, tačiau Europoje online nelabai yra kur ją įsigyti, galite pasieškoti ebay, tik teks sumokėti tris kart daugiau (jau atsirado Eurokos).


Bourjois Healthy Mix tai dar viena puiki Bourjois pudra. Tai pudra senesnėje pakuotėje, atnaujinta šios pudros versija kiek skystesnė, bet didelių skirtumų tarp jų nėra. Ši taip pat kiek gelinė, labiau maskuojanti už Serum versiją, kokie 3,5 maskavimo balai iš 5. Kvepia skaniais vaisiais, lengvai drėkina, suteikia veidui natūralų, gaivų satininį efektą, man ji laabai patinka. Įrašas apie ją čia (naujos ir senos versijos palyginimas).  Kaina 9.99€ - 18.99€ (priklauso nuo nuolaidų ir kur perkant), yra pigu.lt, Drogas.


Paskutinė, taip pat nuostabi pudra yra žymiojo The Ordinary darbas, Serum pudros versija. Ji itin skysta kaip vandenukas, bet maskavimas didesnis nei galima tikėtis, lengvasvidutinis (kokie 2,5 balai iš 5). Padengti visam veidui šios pudros reikia labai mažai, taip pat gerai sluoksniuojasi, tad galima išgauti ir stipresnį maskavimą. Pudra suteikia satininį efektą, tikrai nėra labai gaivi ar švytinti, bet jokiu būdu ir ne matinė. Ant veido nesijaučia, jo neapkrauna, dengiasi lengvai ir tolygiai, šiek tiek drėkina odą, nepalieka jokio pudriškumo, žodžiu nugula lyg antra oda. Apie ją pilnas įrašas čia. Kaina apie 6.70€, įsigyti galima deciem.combeautybay.comcultbeauty.co.uk.

Tikiuosi sausiaodėms šis įrašas buvo naudingas! Kadangi net ir vienodo odos tipo, bet skirtingų žmonių odos skiriasi, tad yra tikimybė, kad nors ir šios pudros puikiai tinka man, gali netikti jums, tad vis dėl to turėkite tai omenyje. Tačiau labai tikiuosi, kad šios pudros pasiteisino ne man vienai, jei jas bandėte raštelkite ką nors komentaruose, jei ne - gal turite savo TOP pudrą sausai odai? :)

Besame ❤

You May Also Like

1 komentarai (-ų)

  1. O gal gali padaryti kremų nuo saulės jautriai odai apžvalgą? Visgi artėja vasara ir tikiuosi, kad karantinas jau bus baigęsis :D

    AtsakytiPanaikinti