Iššūkis - mėnuo su kauke #6 (paskutinis) Face Love Star Anise kaukė ir verdiktas

by - 12:30



Kadangi mano iššūkio įrašai persikėlė į gruodį, nors kaukes bandžiau lapkritį, vis dėlto norėjau šiuo šventiniu laikotarpiu pateikti šventiškesnį ir jau paskutinį įrašą šiais metais :) Tad nusprendžiau išbandyti žaismingą Face Love X-mas Edition lakštinę kaukę su paveikslėliu. Buvo su visokiais besmegeniais ir Kalėdų seneliais, bet aš iš karto pačiupau elnią, jis man lipo labiausiai.

Apie šią kaukę yra trumpas aprašymas : Atraskite naujos kartos veido kaukes, kurios ne tik lepins koncentruotais natūraliais ingredientais, bet ir džiugins ryškiais šventiniais atspalviais. Aukštos kokybės elnio veido kaukė praturtinta aktyviais ingredientais ir natūraliu anyžiaus ekstraktu. Bio-celiuliozės pagrindas užtikrina, kad visos sudedamosios dalys veiktų intensyviai ir įsigertų giliau. Rezultatas: švelni, atgaivinta ir pamaitinta oda.


Kadangi kaukę pagriebiau labai greitai, tik grįžusi namo ir pasigilinusi pamačiau, kad ji su anyžiais ir tai akcentuojama net ant pačios pakuotės.. Net atidėliojau bandymą, nes anyžių kvapo negaliu pakęsti, bet, laimei, išėmus kaukę iš pakuotės jokiais anyžiais nepakvipo. Iš pradžių kvapas pasirodė lyg imbierinių sausainių, toks kiek kalėdinis, tačiau užsidėjus kaukę to kvapo nebejaučiau. Apie naudojimą nebediskutuosiu, manau, visos žinome kaip naudoti lakštines kaukes.


Šios kaukės buvo du sluoksniai, vienas baltas kaip apsauginis, kurį reikėjo nulupti. Su užsidėjimu buvo kiek vargo, pati kaukė labai didelė, daug kur reikėjo užlankstyti, dar nepykčiau dėl to, bet kaukė storoka, tad užlankstymai atsilenkinėjo. Blogiausia, kad iškirptos vietos akims ir lūpoms yra gerokai per mažos ir keistų formų. Man vis dengė dalį akių, lūpų išvis beveik nesimatė, kalbėti buvo beveik neįmanoma ir pati kaukę nesijautė patogiai, slidinėjo. Taip pat tikėjausi, kad kaukė atrodys kažkaip mieliau, nes dabar atvaizdas veidrodyje net gąsdino, turbūt išgąsdino ir tuos, kas sekate mane instagram stories :)
Nusiemus kaukę praktiškai pajutau tik palengvėjimą, nes tas suvaržymas nebuvo malonus, bet šioks toks odos sudrėkinimas taip pat jautėsi. 


Kalbant apie ingredientus, jau pirmame kaukių įraše minėjau, kad stengsiuosi rinktis geresnės sudėties kaukes ir ši kaukė tikrai viena iš tų, beveik nėra prie ko prisikabintį. Pagrindą sudaro vanduo, daug įvairiausių drėkiklių, tirpiklių, minkštiklių. Iš įdomesnių/naudingesnių ingredientų yra niacinamidas (vitaminas B3), dvi hialurono rūgšties formulės, amerikinės agavos ekstraktas (drėkina), japoninio sausmedžio žiedų ekstraktas (antioksidantas, gydo, ramina odą), augalinis cukrus, mandarinų žievelių ekstraktas, abrikosų kauliukų aliejus, anyžiaus ekstraktas ir kvepalai.


WaterPropylene GlycolSorbitolGlycerinCaprylhydroxamic AcidButylene GlycolHydroxyethyl UreaBeta-GlucanPolysorbate 20Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloydimethyl Taurate CopolymerAcetyl Hexapeptide-8Palmitoyl Pentapeptide-3Sclerotium GumDisodium EdtaXanthan GumNiacinamideSodium HyaluronateAgave Americana Stem ExtractDipotassium GlycyrrhizateCaprylyl GlycolHyaluronic AcidCitric AcidLonicera Japonica (Honeysuckle) Flower ExtractTrehaloseCitrus Reticulata (Tangerine) Peel ExtractPrunus Armeniaca (Apricot) Kernel OilIllicium Verum (Anise) Fruit ExtractParfum.


Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Face Love kaukes radau įsigyti tik Douglas.lt ir jų fizinėse parduotuvėse. Pilna kaina 4.99€, šiuo metu (iki sausio 29d.) joms taikoma -30% nuolaida. Pagaminta Vokietijoje. Kaip tik už vienkartinę kaukę kaina išties didelė, be to, nors sudėtis ir gera, bet stebuklų nepadarė ir ji apskritai nepatogi, dėl to ir šios kaukės rekomenduoti negaliu.

Iš visų šešių mano aprašytų kaukių nuoširdžiai kartočiau (užėjus norui) tik dvi - mėtinę kaukę iš #2 bandymo ir Kocostar arbūzinę kaukę iš bandymo #5. Iš tiesų dar niekada nenaudojau net 6+ kaukių per vieną mėnesį (dar naudojau naminę kaukę, nulupamą juodą kaukę ir kaukę iš Missha, kuri liko neaprašyta) ir nepasakyčiau, kad mano nuomonė apie kaukes pasikeitė. Kai kurios kaukės tikrai buvo rakštis subinėj, bet kai kurios tikrai sukėlė linksmų, juokingų akimirkų. Nors mano oda tikrai netapo labiau sudrėkinta ar kažkokia žymiai gražesnė ir vis dar netikiu, kad vien kaukės gali duoti tokį ryškų efektą, bet supratau kitą dalyką. Mes, moterys, merginos, dažnai skubame, lekiame, stengiamės ir darome šimtus darbų dėl kitų. Ir galbūt ta nors viena kaukė per savaitę yra laikas sau, mažas pasilepinimas ir pasirūpinimas savim, po kurio galbūt jaučiamės geriau ir parodom nors truputį meilės sau. Juk patys paprasčiausi dalykai kartais suteikia daug laimės :)

O dabar - iki 2018ųjų! Spinduliuokit šilumą ir šviesą, būkit tokie žmonės prie kurių gera ir jauku, pilni meilės ir džiugesio :) Juk taip šaunu naujus metus būtų pradėti su spindesiu akyse, tarsi atversti naują gyvenimo lapą ir pradėti jį žodžiais „esu laiminga..“, nes kartais mes tiesiog pamirštam pakelti akis ir apsižvalgyti, jog laimė čia pat, ar ne? Ačiū tiems, kas buvot su manimi ir skaitėte blogą ištisus metus, ačiū, kad esate čia ir tikiuosi norite būti ir toliau :) Iki greito!


Besame ❤


You May Also Like

0 komentarai (-ų)