Farsáli magija buteliuke - Unicorn Essence serumas / makiažo bazė

by - 10:00



Farsáli labai jaunas prekinis ženklas, sukurtas žymios instagramerės Farah Dhukai vyro Sal Ali kaip dovana jai. Jis sukūrė, vadinamą hibridinę liniją, kurie veikia ir kaip odos priežiūros priemonės ir makiažo pagalbininkai, o pavadinimas labai romantiškai susideda iš jų vardų Farah + Sal Ali. Daugelis priemonių žaibiškai išpopuliarėjo, produktai atsidūrė ir Sephora parduotuvėse, bei greitai atkeliavo ir į Europą, juos galime rasti beautybay.com bei cultbeauty.co.uk internetinėse parduotuvėse.

Po šimtų matytų trumpučių instagram video kaip makiažo rutina prasideda šiuo magiškai rožiniu Unicorn Essence serumu - makiažo baze vis labiau skendau nore išbandyti šį produktą. Kadangi normalių apžvalgų tebuvo mažai, nebuvo visiškai aišku ar tai tiesiog instagram perventintas produktas su daug reklamos ar kažkas ypatingo. 30ml šio produkto kaina velnioniškai baisi, apie 60 eurų, nežinodama ar man šis produktas patiks nusprendžiau taip nerizikuoti ir palaukusi nuolaidų nusipirkau 10ml miniuką, kurio kaina gavosi apie 18 eurų.


Serumas - makiažo bazė yra tamsiai violetinėje storo plastiko pakuotėje, su aukso spalva puošta stikline pipete. Nors kiekis tik 10ml buteliukas gana sunkus. Ant įpakavimo dėžutės yra šiek tiek informacijos apie šį produktą. Išties kai juo domėjausi tos informacijos prigaudžiau dar daugiau. Anksčiau šis produktas vadinosi dar magiškiau - Unicorn Tears, vienaragių ašaromis! Tačiau Too Faced pirmieji sugalvojo užpatentuoti pavadinimą ir Farsali nieko neliko tik jį pakeisti. Šis inovatyvus serumas - makiažo bazė yra be jokių aliejų (kas puiku riebiaodėms) ir pilnas įvairių antioksidantų, super vaisių ir super uogų ekstraktų, kuriuos išgirsite mano išnagrinėtoje sudėtyje žemiau. Teigiama, kad drėkindamas, maitindamas ir saugodamas odą šis serumas sukuria ir tobulą bazę makiažui, užteptas po akimis stabdo maskuoklį nuo subėgimo, gali paryškinti šešėlių spalvą, suintensyvinti highlighterį. Žodžiu labai daugiafunkcinis produktas.


Pats serumas šviesiai rožinis ir visas tiesiog švytintis, ten milijonai mikro žibančių dalelyčių, sukuriančių tarsi perlamutrą. Deja, šis efektas ant veido beveik nepersikelia, nors kai kam gal tai puiku, nes nepalieka švytinčio veido, bet lengvo, vos matomo, natūralaus spindėjimo suteikia. Nepalieka veido nemaloniai blizgaus ir lipnaus, nes yra be aliejų, tad labai greitai susigeria į odą. Konsistencija skysta, maždaug kaip ir visų vandens pagrindo serumų. Pats ryškiausias jo poveikis yra jį tepant ant veido, išties labai maloniai vėsina, net sakyčiau šaldo, bet efektas gana trumpalaikis, kai serumas susigeria tas jausmas dingsta. Tiesa, tokio didžiulio kiekio tepti ant veido kaip rodo instagram filmukuose tikrai nereikia, laisvai pakanka kokių penkių lašelių. Priemonė turi lengvą kvapą, jis gana išskirtinis, lyg uogų, lyg truputį vanilės.

Kiek išbandinėjau skirtingų pudrų, visos man dengėsi ant jo gerai, deja, tikrai nepasakyčiau, kad pudra ant veido išsilaiko naudojant Unicorn Essence žymiai ilgiau nei be jo. Akių šešėliams jis man taip pat nepadėjo išsilaikyti ilgiau, kadangi naudojau tik jį vieną, o ne visuomet naudojamą šešėlių bazę tai skirtumas pasimatė. Tačiau, naudojant ties paakiais rimtai maskuoklis lyg ir subėgo mažiau ir žinoma, highlighterį suintensyvina, nes tai šlapia bazė.



Sudėtį vertinčiau tikrai gerai! Kiek kliūna konservantas fenoksietanolis, taip pat vidutiniškai saugių dažiklių galėtų ir nebūti, tačiau tuomet greičiausiai nebūtų ir tos žavios spalvos. Ją sudaro vanduo, tirpiklis - skatina kitų medžiagų patekimą į odą, drėkinantis odą glicerinas, emulsiklis, dar viena medžiaga, kuri skatina kitų medžiagų patekimą į odą, toliau prasideda įvairūs aprašyme minėti super uogų ir super vaisių ekstraktai, kurie yra antioksidantai, drėkikliai : kopūstpalmės, šilauogių, šeivamedžių uogų, indinių tamarindų sėklų ekstraktai, konservantas fenoksietanolis, minkštiklis ir emulsiklis, vanilės ekstraktas, bergamočių aliejus, greipfrutų žievelių aliejus, dažikliai ir pigmentai - vidutiniškai saugūs yra sintetiniai, iš naftos.

Water, Propanediol, Glycerin, Polysorbate 20, Glyceryl Polyacrylate, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Lycium Barbarum (Goji Berry) Fruit Extract, Sambucus Nigra (Elderberry) Fruit Extract, Tamarindus Indica (Tamarind) Seed Polysaccharide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Red 40, Red 33, Red 4, Blue 1, Mica, Titanium Dioxide.

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Apie kainas ir nuorodas kur įsigyti jau palikau įrašo viršuje, tad nesikartosiu. Produkto galiojimas yra 12 mėnesių nuo atidarymo, pagaminta JAV. Produktas tikrai brangus, galbūt tą kainą įtakoja tie vaisių ir uogų ekstraktai, kurių gan nemažai sudėtyje, gali būti, kad ir gamyba ne pigi, juk tai dar nedidelė kompanija, na kaina tokia, kokia jau yra, o dėl ko juk niekas tiksliai nepasakys.

Farsali Unicorn Essence man labiau krypsta į odos priežiūros sritį - realiai juk tai serumas ir tikrai pakankamai puikios sudėties, daug antioksidantų ir vitaminų kas yra tikrai labai šaunu, o tas gaivus vėsinimas tepant jį nerealiai malonus ir galiu pasakyti, kad šią priemonę įsimylėjau, man labai patinka! Tačiau, makiažas man su juo neišsilaiko ilgiau, pudra, rodos irgi pasidengia taip pat kaip ir visuomet, tad, mano nuomone, tai tas ekstra produktas, kuris labai labai maloniai jaučiasi ant odos tepamas ir ją drėkina, saugo, bet tikrai negaliu teigti, kad tai kažkoks nerealus produktas, darantis esminį skirtumą makiažo rutinoje.  


Besame ❤

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. As taip naiviai tikejausi, kad ispeiksi, ir as jo nebenoresiu :))) Eh..
    Esu tikra, kad turbut esi rasiusi, bet idomu, i ka kreipi demesi sudetyje?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Į visą visumą :) Saugių - vidutiniškai saugių - pavojingų ingredientų kiekį sudėtyse. Daugumą gelsvų ir raudonų ingredientų sudėtyse jau yra minusai, veido priežiūros priemones linčiuoju dar dėl kvapiklių, silikonų, pudrose dėl kemšančių, sausinančių medžiagų, žodžiu kiekvienu atveju kitaip :)

      Panaikinti
  2. Draugė neseniai jį įsigijo. Sakė pasaka, o ne serumas, o aš vistiek taip dvejoju. Bet turbūt vysiu visas dvejones šalin ir pirksiu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ar Farsáli serumą? 🙄 man kažkodėl jūsų žodį serumas atidaro kaip parfumexspress nuorodą su daug serumų :)

      Panaikinti