Riebūs plaukai? Išeitis yra! Tigi Bed Head Urban Antidotes Recovery šampūnas + kondicionierius

by - 17:02


Kol dauguma serga Kalėdų karštine man visiškai nėra Kalėdinės nuotaikos, bet džiaugiuosi, kad yra nuotaika rašymui, nes jau turiu parašiusi penkis įrašus į priekį, kas pas mane būna labai retai. Grįžtant prie esmės, noriu pasidalint šio Tigi Bed Head šampūno ir kondicionieriaus apžvalga, nors apie šampūnus dar nei karto per + metus nerašiau, bet apie šiuos noriu pakalbėti. Tigi Bed Head priemonės pakankamai populiarios, aš pati naudoju antrąją liniją, Urban Antidotes Recovery, jau antrus metus. Su šampūnais man sunku, su jokia kita priemone neturiu tiek vargo, vis dėl kažko man netinka ar nepatinka, tad vis dar esu minimaliose šampūnų paieškose, karts nuo karto pabandau kažką naujo.

Tigi Bed Head priemonių galima įsigyti ir mažesniais (250ml) ir didesniais (750ml) kiekiais. Pas mane yra 750ml, išties užtenka labai ilgam laikui, sakyčiau, kad kokiems 9 mėnesiems, galbūt net gi ir ilgiau. Mano plaukai yra skirtingi - šaknys greitai riebaluojasi, o galai sausi, tačiau, kad ir kokį šampūną bandyčiau ši plaukų būklė nesikeičia. Pagrindinė priežastis kodėl apsistojau ties šiais šampūnais yra ta, kad tik su jais plaukus galiu plauti maždaug kas ketvirtą dieną, su kitais, kiek bebandyčiau reikia plauti kas dvi, nes greitai susiriebaluoja. Jeigu turit tokią pačią problemą žinot kaip erzina greitas susiriebalavimas ir dažnas galvos plovimas, tad išlaikyti plaukus kiek įmanoma ilgiau nesusiriebalavusius bent man yra šioks toks tikslas.


Šampūnas yra labai šviesiai melsvos spalvos, itin gerai putoja, tad reikia nedidelio kiekio. Plaukus išplauna puikiai. Turi tikrai skanų, gana gaivinantį kvapą. Toks pats šios 2-os Urban Antidotes linijos kondicionierius beveik baltas, kaip kondicionierius gana skystas, nepasakyčiau, kad puikiai atliktų savo funkciją. Jei yra galimybė miksuoti, labiau siūlyčiau 1-osios linijos, žalsvame buteliuke kondicionierių, jis kur kas tirštesnis ir plaukus kondicionuoja geriau.

Kalbant apie sudėtį, būtinai turiu pasakyti, kad ji tikrai yra labai prasta, bet kolkas jokių problemų plaukams man nesukėlė, jie auga, tad naudoju šampūną ir kondicionierių toliau. Tačiau, prieš pirkdamos tikrai pagalvokit apie tai atsakingai, nes realiai produkto su tokia sudėtim nė rekomenduoti negaliu, bet, kad su natūraliais bent man galvą plauti reikia kasdien.


Vanduo, SLS (apie jį plačiau čia), dar vienas ploviklis - putų sudarytojas, kvepalai, minkštiklis, silikonas, drėkinantis glicerinas, sausinanti druska, emulsiklis, kvapiklis, valiklis - putų sudarytojas, antistatikas, spalvos pigmentas, pH reguliuojanti medžiaga, emulsiklis, chelatorius, konservantas (EU ribojamas, sukelia kontaktinį dermatitą), citrinos rūgštis, konservantas (toksiškas, erzina akis ir plaučius), kvapikliai, polietilenas, du konservantai (erzina akis, plaučius, sukelia dermatitą), dažikliai

Aqua (Water/Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Glycol Distearate, Dimethiconol, Glycerin, Sodium Chloride, Carbomer, Limonene, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Mica, Sodium Hydroxide, PPG-9, Tetrasodium EDTA, Benzyl Benzoate, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Geraniol, Linalool, Polyethylene, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 42090 (Blue 1), CI 15985 (Yellow 5).

Vanduo, emulsikliai, silikonas, antistatikas - plaukų balzamas, kvepalai, pieno rūgštis, kvapiklis, klampumą reguliuojanti medžiaga, drėkiklis, konservantas (EU ribojamas), saugus konservantas, emulsiją stabilizuojanti medžiaga, konservantas (EU ribojamas, sukelia kontaktinį dermatitą), konservantas (toksiškas, erzina akis ir plaučius),  kvapikliai, du konservantai (erzina akis, plaučius, sukelia dermatitą), dažikliai.

Aqua (Water/Eau), Cetearyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Amodimethicone, Behenalkonium Chloride, Parfum, Lactic Acid, Limonene, Potassium Chloride, Dipropylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Disodium EDTA, PEG-7 Propylheptyl Ether, Benzyl Benzoate, DMDM Hydantoin, Geraniol, Linalool, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 42090 (Blue 1), CI 15985 (Yellow 6).

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi



Vietų kur įsigyti šiuos šampūnus yra be galo daug, siūlyčiau pagooglinti, šiaip yra ir profesionaliuose salonuose, Droguose, pigu.lt, net eurovaistine.ltfeelunique.com. Kainų skirtumai milžiniški, vienur tik 750ml šampūnas kainuoja apie 30€, o kitur galima nusipirkti tokio pat dydžio šampūno + kondicionieriaus rinkinį už 18€.

Realiai, normaliems ir sausiems plaukams tikrai nesiūlyčiau (pagal sudėtį) žiūrėti į šių šampūnų pusę. Tačiau, tam kas turi riebių šaknų problemą manau tai vertas bent pabandymo variantas, nes kasdien plauti galvą eikvoja ir laiką ir priemones, vargina ir dar kenkia plaukams. Nesu garantuota, kad šie šampūnai jums pasiteisins šimtu procentu, kadangi kiekvieno žmogaus plaukai kiek skirtingi, tačiau man jie pasiteisino. Jeigu turite tą pačią greit susiriebaluojančių plaukų problemą, prašau, pasidalinkite kokius šampūnus naudojate :)

Besame ❤

You May Also Like

1 komentarai (-ų)

  1. As juokiausi, kad pas mane Kaledu karstlige tiesiogine ta zodzio prasme, be antibiotiku numusti temperaturos nesigavo :/
    Siuo metu duse stovi Fudge, bet nezinau ar man jie patinka :) Tad laukiu is kirpejos uzsakyto Keune pabandymui.
    Tigi isnaudojusi ne viena buteliuka, naudociau ir dar, bet dabar plaukai perdaug spalvoti, ir labai greitai nuplauna spalva.
    O naturaliu sampunu atsizadejau kaip velnias kryziaus po to, kai jie man issausino plaukus iki tokio lygio, kad suvele vos ne i dreda, ir kirpejas pamates garsiai nusikeike...

    AtsakytiPanaikinti